2nd Prehabilitation World Conference | 27-29 juni | Eindhoven

Geplaatst op

De tweede Prehabilitation World Conference is de internationale conferentie over de toekomst van de gezondheidszorg: prehabilitation, ook wel fit4surgery. Prehabilitatie betekent dan ook dat patiënten vóór de operatie fit worden. Voor patiënten met kanker is een operatie vaak de enige weg om te overleven. Om met deze veeleisende optie om te gaan, is het belangrijk dat ze zo fit mogelijk zijn. De periode voor de operatie is uitermate geschikt om patiënten een stuk fitter te maken. Prehabilitatie is hier de oplossing.

Geschikt voor alle professionals in de gezondheiszorg

De Prehabilitation World Conference is ’s werelds grootste interdisciplinaire congres voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg (inclusief paramedici) die geïnteresseerd zijn in het zo fit mogelijk mogelijk maken van patiënten vóór de operatie. Het congres vindt plaats op 27, 28 en 29 juni in Eindhoven, Nederland.

Eerste keer voor ProCare

Ook ProCare zal, samen met zusterbedrijf Lode, aanwezig zijn op dit congres. Het is voor ons de eerste keer op het Prehab Congres. Prehab is een thema dat niet alleen binnen de zorg vaker naar voren komt maar ook binnen onze organisatie. De apparatuur van de merken die we vertegenwoordigen, is erg goed in te zitten voor preoparatieve doeleinden. Bijvoorbeeld in de vorm van fit for surgery of het project: ‘Better in, better out’. Tijdens het congres zullen we deze apparatuur demonstreren en leggen we u graag uit wat onze organisatie(s) op het gebied van prehab voor u kunnen betekenen.

Programma

Tijdens het congres zullen veel prominente sprekers uit binnen- en buitenland niet alleen de nieuwste ontwikkelingen belichten, maar ook suggesties en advies presenteren voor de dagelijkse klinische praktijk. Ze zullen het hebben over ERAS (verbeterd herstel na de operatie), prehabilitatie en revalidatie. In de ‘Award winnende sessie’ zullen onderzoekers hun veelbelovende onderzoeksprojecten presenteren en op de Nederlandse dag zullen er gesprekken over implementatie met het ministerie van gezondheid en verzekeraars.

Het complete programma en de folder vindt u hieronder:

Prehabilitation-World-Conference-2018

Meer informatie en inschrijven

Het congres is met name geschikt voor verschillende zorgprofessionals: waaronder chirurgen, anesthesiologen, onderzoekers, oncologen, verpleegkundigen, diëtisten, fysiotherapeuten in de geriatrie, fysiotherapeuten, sportartsen, zorgverzekeraars en innovators in de gezondheidszorg. Deelnemen aan het congres als bezoeker? Inschrijven kan via de volgende website: Eiseverywhere.com.

Accreditatie:

Accreditatie wordt aangevraagd bij UEMS en voor Nederlandse deelnemers bij Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN).

Meer algemene informatie over sprekers, de locatie en deelname vindt u op de website van het congres: www.prehab2018.nl