7e Dutch Bio-Medical Engineering Conference | Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee | 24 & 25 januari 2019

Geplaatst op

Op 24 en 25 januari vindt voor de 7e keer de Nederlandse Bio-Medical Engerineering conferentie plaats. Locatie voor het congres is hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Ook ProCare zal aanwezig zijn op het 7e congres. Voor ons is het de eerste keer dat we het congres zullen bijwonen. Onze productspecialisten vertellen graag alles over de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Bent u benieuwd naar ontwikkelingen binnen bewegings- of gangalayse? EMG? Of inspanningsfysiologie? Kom dan langs onze stand!

Programma en inschrijven

Het Bio-medical Engineering congres biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met diverse Nederlandse wetenschappers die werkzaam zijn in het veld. Het doel van het congres is met name netwerken, maar ook op de hoogte zijn van ontwikkelingen op het gebied van biomedische wetenschappen. Naast de mogelijkheid tot netwerken, vinden beide dagen ook diverse workshops en lezingen plaats. Enkele onderwerpen die aan bod komen, zijn: sensoren en pijn, cardiovasculaire ziekten, slaap, het hart en medische apparatuur en veiligheid.

Wilt u meer informatie over het congres of inschrijven? Ga dan naar de website: 7th Dutch Bio-Medical Engineering conference.