Activiteitenmonitoring

Producten - Activiteitenmonitoring

ProCare biedt geavanceerde activiteitenmonitoringoplossingen met de ActiGraph-reeks, waaronder de nieuwste toevoeging, de ActiGraph LEAP. Deze wearables combineren stijl en comfort met uitgebreide functionaliteit, waardoor onderzoekers en gezondheidsprofessionals nauwkeurige data kunnen genereren over activiteit, slaap, beweging, hartslag en meer. Met betrouwbare installatie, training en support optimaliseert u uw onderzoek en gezondheidspraktijk.

6 producten
Product details
Actigraph centrepoint insight watch
Activiteitenmonitoring

ActiGraph

ActiGraph Centrepoint Insight Watch

Product details
actigraph gt9x link
Activiteitenmonitoring

ActiGraph

ActiGraph GT9X Link

Product details
Actigraph wgt3x bt
Activiteitenmonitoring

ActiGraph

ActiGraph wGT3X BT

Product details
bodycap e-celsius performance
Activiteitenmonitoring

BodyCAP

BodyCAP e-Celsius Performance

Product details
actigraph leap
Activiteitenmonitoring

ActiGraph

ActiGraph LEAP

Activiteitenmonitoring

Activiteitenmonitoring

Bent u op zoek naar geavanceerde activiteitenmonitoringoplossingen? ProCare, al meer dan 75 jaar specialist in apparatuur en software voor activiteitenmonitoring, biedt een scala aan hoogwaardige producten. Laten we eens inzoomen op de ActiGraph-reeks en ontdekken hoe deze innovatieve wearables uw gezondheids- en onderzoeksstudies kunnen verrijken.

  1. ActiGraph LEAP: De nieuwste toevoeging aan het assortiment is de ActiGraph LEAP. Dit geavanceerde apparaat combineert de stijl en het comfort van een consumentensmartwatch met de prestaties van een uitgebreide activiteitenmonitor. Met de LEAP kunt u data genereren over activiteit, slaap, beweging, hartslag, bloeddruk, temperatuur en meer. Een krachtige metgezel voor zowel onderzoekers als gezondheidsprofessionals.
  1. ActiGraph Actilife: Wereldwijd gebruikt om fysieke activiteit, mobiliteit, sedentair gedrag en slaap objectief te kwantificeren in duizenden volksgezondheids- en academische onderzoeksstudies. Deze software biedt geavanceerde communicatie, screening, dataopslag en analysefuncties in combinatie met de ActiGraph-monitoren.
  2. ActiGraph-monitoren: ProCare biedt twee modellen:
    • ActiGraph wGT3X BT: Met een lange levensduur en waterafstotend ontwerp, kan dit apparaat op verschillende plaatsen worden gedragen, zoals de dij, enkel, heup of pols.
    • ActiGraph GT9X Link: Een veelzijdige monitor die op de heup kan worden gedragen en nauwkeurige gegevens verzamelt.

Kies ProCare voor betrouwbare activiteitenmonitoringoplossingen met installatie, training, service en support. Ontdek de kracht van ActiGraph en optimaliseer uw onderzoek en gezondheidspraktijk.