De AlterG voor de Benelux is vanaf nu bij ons verkrijgbaar!

Geplaatst op

Sinds dit jaar hebben we de verdeling van de AlterG in België en Luxemburg op ons genomen. De populaire anti-zwaartekracht loopband was in België in handen van leverancier Ninix. Nu is dat dus in handen van ProCare. Samen met Ninix werken we nauw samen om de verandering zo geruisloos mogelijk te laten plaatsvinden.

Wat betekent dit voor u als klant?

Voor u als klant zal er nauwelijks iets veranderen, er vindt enkel een verschuiving plaats van distributeur in uw regio als u in België woont. Dat houdt in dat vanaf heden alle (aan)vragen voor AlterG in België en Luxemburg door ProCare worden behandeld. In sommige gevallen zal de technische ondersteuning op oudere apparaten nog plaatsvinden door Ninix Medical. Wat voor u geldt, zal duidelijk worden wanneer u contact opneemt met onze organisatie of Ninix.

Uw AlterG aanspreekpunt bij ProCare

In België en Luxemburg kunt u vanaf heden contact opnemen met onze bewegingswetenschapper Thijs Demeyere die vanuit Leuven actief is. Hij vertelt u graag meer over de populaire anti-zwaartekracht loopband. Binnen ProCare zal Thijs worden ondersteund door Sieger Meester (fysiotherapeut) en Auke Toussaint (productspecialist). Zowel Sieger als Auke blijven uw aanspreekpunt in Nederland.

Benieuwd naar de verschillende modellen? De nieuwste modellen van AlterG staan hieronder.

Vragen?

Onze kantoren in Groningen, Amsterdam en Leuven zijn vijf dagen per week bereikbaar voor ondersteuning en support. Onze accountmanagers/specialisten daar staan graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.