Axxon congres | Vrijdag 21 september | Medische campus Jette VU Brussel

Geplaatst op

Op vrijdag 21 en 22 september vindt het Axxon congres in Brussel plaats. De Belgische beroepsvereniging voor kinesisten organiseert het congres ieder jaar. Dit jaar vindt het tweedaags congres plaats op de medische campus Jette van de Vrije universiteit Brussel. Op het congres zullen ongeveer vierentwintig sprekers met ruime ervaring in het werkveld of onderwijs hun medewerking bevestigen.

Voor het eerst op het Axxon congres

Voor ProCare is het de eerste keer op het Axxon congres. We zijn erg blij dat we onze kennis mogen delen en bezoekers mogen bijpraten over onze nieuwste apparatuur en de mogelijkheden. Bezoekt u het congres op vrijdag? Dan kunt u ons daar treffen. Onze collega Thijs Demeyere zal onder andere aanwezig zijn op de ProCare stand. Zaterdag 22 september zijn we niet aanwezig.

Thema’s en programma Axxon congres 2018

Vrijdag 21 september staat in het teken van de relevantie van de geriatrische kinesitherapie in functie van paratonie, frailty en sarcopenie. Op het programma? 5 aantrekkelijke lezingen, 1 boeiende vraag- en antwoordsessie en een praktische workshop.

Zaterdag 22 september heeft als thema de professionele & digitale perspectieven van de kinesitherapie in het hervormde zorglandschap.

Het complete programma voor vrijdag 21 september vindt u hieronder:

Programma Axxon Congres september 2018

Wilt u meer informatie over het congres of u inschrijven? Dan kan dat via de link naar de website: Axxon website.