Balanstrainers & Valpreventie

Producten - Balanstrainers & Valpreventie

Een betere gezondheid met Dividat Senso, de ultieme balanstrainer. Personaliseer de trainingen met intuïtieve software en ontdek de voordelen van Euleria voor medische ondersteuning en thuisrevalidatie.

2 producten

Balanstrainers & Valpreventie

Verbeter de fysiek-cognitieve interactie met Dividat Senso: De ultieme balanstrainers voor valpreventie

Investeer in valpreventie met Dividat Senso, dé ultieme balanstrainer. Onze cloudgebaseerde hardware en software bieden boeiende exergames die specifiek zijn ontworpen om de cognitieve motorische vaardigheden te ontwikkelen en valincidenten te voorkomen. Met een scala aan wetenschappelijk onderbouwde exergames, zorgen Dividat Sensos voor optimale balanstraining en verbetering van de fysiek-cognitieve capaciteiten.

Intuïtieve software voor gepersonaliseerde training

Onze intuïtieve software biedt individueel afgestemde trainingen die zich in realtime aanpassen aan het juiste  niveau, waardoor er effectieve resultaten behaalt worden. Als pionier op het gebied van cognitief-motorische oplossingen, biedt ProCare meer dan 15 gespecialiseerde exergames die zijn gevalideerd door internationale studies. Ontdek vandaag nog de unieke mogelijkheden van Dividat Senso voor persoonlijke trainingen en investeer in  gezondheid en veiligheid met de beste balanstrainers op de markt.

Euleria

Ontdek Euleria 

Ontdek Euleria: De toonaangevende oplossing voor medische ondersteuning en thuisrevalidatie. Met Euleria Lab en Euleria Home bieden we een scala aan innovatieve tools voor professionals en patiënten. Medisch gecertificeerd en met veilige gegevensopslag, onze oplossingen zijn eenvoudig in gebruik en bieden real-time feedback. Of het nu gaat om klinisch gebruik of thuisrevalidatie, Euleria past zich aan aan uw behoeften. Met meer dan 350 oefeningen gericht op alle delen van het lichaam, ondersteunen we sport, fysiotherapie en revalidatie. Ontdek vandaag nog de voordelen van Euleria voor uw praktijk of thuisprogramma.