Bedrijfsgeneeskundige dagen 2018 | 31 mei & 1 juni | Papendal Arnhem

Geplaatst op

Op 31 mei en 1 juni vindt de 63e editie van het NVAB-congres plaats, ook wel de Bedrijfsgeneeskundige dagen. Locatie voor de beurs is het congrescentrum Papendal in Arnhem. Verantwoordelijk voor de organisatie is De Commissie Nascholing NVAB (CNN). Ook ProCare is aanwezig op het congres voor bedrijfsartsen waar gedurende twee dagen diverse sessies, workshops en sprekers voorbij komen. We zullen hier o.a. een demonstratie geven van onze spirometers en ODIS keuringssoftware laten zien. Thema van het congres is: vitaal door preventie.

Het programma

Bent u benieuwd naar het programma? Hier vindt u het volledige Programma BG dagen in PDF. Er zijn verschillende sprekers die een onderwerp zullen behandelen dat bij het thema past. Zo komt het onderwerp ‘Het verlengen van je levensduur zonder ziek te worden’ aan bod en zal Dr. Suzan Robroek, verbonden aan het Erasmus MC, spreken over langer gezond werken. Niet alleen komen er verschillende lezingen aan bod, ook is het mogelijk om workshops te volgen. Bijvoorbeeld de workshop: praktische vaardigheden oefenen – lichamelijk onderzoek (schouder, rug, knie).

Meer informatie of inschrijven?

Wilt u meer informatie over deze dagen of u inschrijven? Dat kan op de website van het NVAB: inschrijven Bedrijfsgeneeskundige Dagen 2018. Op de algemene website over het congres vindt u meer informatie over het thema, kosten voor inschrijven en eventueel overnachting.