BG Dagen | 23 & 24 Mei 2019 | Papendal Arnhem

Geplaatst op

Op 23 & 24 mei vindt weer de 64e editie van het NVAB-congres plaats, oftewel de Bedrijfsgeneeskundige dagen. Locatie voor de beurs is het congrescentrum Papendal in Arnhem. De organisatie is ieder jaar in handen van De Commissie Nascholing NVAB (CNN). Ook ProCare is ieder jaar aanwezig op het congres voor bedrijfsartsen. Gedurende twee dagen vinden er diverse workshops plaats en komen verschillende sprekers aan bod. Thema van het congres is: werken aan, met, door gezond leiderschap. ProCare zal hier o.a. de nieuwste apparatuur op het gebied van Bedrijfsgeneeskunde laten zien.

Het programma

Benieuwd naar het programma? Hier vindt u het volledige Programma BG dagen in PDF. Een van de thema’s die aan bod komen, is medisch leiderschap van de bedrijfsarts of bedrijfsarts en privacy. Daarnaast is het zoals ieder jaar ook mogelijk om verschillende workshops te volgen.

Meer informatie of inschrijven?

Meer informatie of inschrijven? Dat kan op de website van het NVAB: inschrijven Bedrijfsgeneeskundige Dagen 2019. Op de algemene website over het congres is meer informatie te vinden over het thema, kosten voor inschrijven en eventueel overnachting.