Brucosport congres | 16 maart 2019 | Concertgebouw Brugge

Geplaatst op

Een nieuw congres in de lijst voor ProCare! Op zaterdag 16 maart staan we op het Brucosport congres in Brugge. Het congres wordt om de 2 jaar georganiseerd en was in 2017 internationaal en Engelstalig vanwege een lustrumeditie. Dit jaar is het congres weer (hoofdzakelijk) Nederlandstalig. Het thema van het congres is: (Top)sport is gezond! Of niet?”. Een zeer relevante vraag in tijden waarin steeds meer mensen sporten en een healthy levensstijl steeds belangrijker wordt.

ProCare op Brucosport

Uiteraard zullen wij met een mooie stand aanwezig zijn op dit congres! We laten graag alle apparatuur zien die betrekking hebben op sport en performance. Zo nemen we onze bekende sport loopband mee, de Lode Katana, en een fietsergometer die heel geschikt is het voor doen van inspanningstesten, de Lode Excalibur. Daarnaast laten we verschillende Microgate systemen zien die erg geschikt zijn voor het meten van timing en reactievermogen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs op stand 12!

Programma Brucosport 2019

Zowel de positieve als negatieve effecten van sporten op het lichaam en geest worden overlopen. Verschillende gerenommeerde Vlaamse sprekers zijn uitgenodigd om te spreken op het congres, maar ook internationale sprekers zullen aanwezig zijn. De insteek is altijd up-to-date evidence based medicine. Het complete programma is hier te vinden: Programma Brucosport.

Meer informatie

Locatie van het congres is het Concertgebouw in centrum Brugge. Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage en het gebouw bevindt zich op wandelafstand van het station. Tickets zijn te krijgen via de website? Tickets Brucosport. Zien we u daar?

Accreditatie kinesitherapeuten: PQK 12 punten.

Accreditatie voor 6 punten waaronder 3 in rubriek 6 (ethiek en economie) artsen is aangevraagd en in behandeling.