Campus Trail 2018: we zetten onze deuren weer open!

Geplaatst op

Altijd al willen weten wat er zich afspeelt achter al die deuren op Campus Groningen? Op donderdag 6 september wordt voor de tweede keer de Campus Trail georganiseerd. Ons moederbedrijf Lode Holding, is samen met Campus Groningen, Sportstudies Hanzehogeschool, Sportcentrum, ACLO en Bedrijvenvereniging WEST organisator van het event. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat we, net als vorig jaar, onze deuren opengooien!  

Loop dwars door gebouwen!

De Campus Trail is een unieke run waarbij deelnemers over het Zernikecampus lopen, dwars door verschillende gebouwen. Al (hard)lopend verken je de campus en al haar bijzondere gebouwen. Dit jaar is de Campus Trail onderdeel van het programma van Active Ageing Campus en 100 jaar Sportstudies. Zij zullen er ook voor zorgen dat, in aanloop naar de Trail, je goed kunt warmlopen en oefenen tijdens verschillende loopclinics op Campus Groningen. Binnen ons bedrijf hebben we een mooie route samengesteld met verschillende dynamische onderdelen die de loop net even een extra touch geven. Het parcours is in totaal 6,5 KM.

Start en finish Campus Trail 2018

Op 6 september 2018 starten de eerste deelnemers om 17:00 uur vanaf het Willem Alexander Sportcentrum. De finish is evenals de startlocatie bij het Willem Alexander Sportcentrum waar deelnemers na afloop van het evenement een medaille in ontvangst mogen nemen.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor de run? Dat kan! Een regulier ticket kost €12,50. Inschrijven kan via deze link: inschrijven Campus Trail 2018!