Actueel

Blijf up-to-date

ProCare ontvangt GOZ-keurmerk voor Service en Onderhoud

Een primeur bij ProCare: wij zijn als één van de eerste Nederlandse mkb-bedrijven in de sportmedische sector bekroond met het Keurmerk Gecertificeerd Onderhoud Zorgsector (GOZ).  Bedrijven die het GOZ-keurmerk bezitten, bewijzen dat ze kwalitatief werk leveren op het gebied van service en onderhoudswerkzaamheden.  

100-image

Wij zijn leverancier van high-end medische meetapparatuur en software binnen de topsport, fysiotherapie, revalidatie en wetenschappelijk onderzoek. Om de goede werking en nauwkeurigheid van deze medische apparatuur te waarborgen, bieden we een uitgebreid pakket aan service en onderhoud. Het GOZ-keurmerk – uitgereikt door onafhankelijke keuringsinstantie TÜV Rheinland – onderstreept ons streven om de hoogste kwaliteit service te bieden aan de medische apparatuur en -software die we leveren.

“We zijn enorm trots op het behalen van het GOZ-keurmerk”, aldus Tjalle Dijkstra, Operationeel Manager bij ProCare. “Dat wij als één van de eerste bedrijven van ons soort het certificaat behaald hebben – naast grote namen als Siemens Healthineers, Canon Medical Systems en Olympus Nederland – is een belangrijke mijlpaal voor ProCare.”

Onderhoud aan medische technologie is in Nederland niet gereguleerd. Iedereen heeft het recht om een onderhoudsbedrijf te starten en soortgelijke werkzaamheden uit te voeren. Hierop wordt geen toezicht gehouden. Met het GOZ-keurmerk zijn onze klanten verzekerd dat service en onderhoud aan hun apparatuur en software voldoet aan de hoogste normen en richtlijnen die zijn vastgesteld voor onderhoud binnen de medische sector.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.