“Recura Revalidatie gebruikt HUR SmartTouch in combinatie met de apparatuur omdat HUR apparatuur makkelijk in gebruik is. De weerstand van de apparatuur is laag en met het gebruik van de software wordt alle data van patiënten opgeslagen. De voortgang van de patiënten kan makkelijk worden gevolgd en worden besproken in de multidisciplinaire vergaderingen met bijvoorbeeld doctoren en fysiotherapeuten.”

Recura Revalidatie
Hulp nodig?

Hulp nodig bij het invullen?

Kom je er niet uit? Neem dan contact op!

Marian Wijchers Sales support 050 5715074

Ik ben op zoek naar (maak uw keuze)

Active ageing

Essentiële factoren in het proces van gezond ouder worden zijn een actieve leefstijl en voldoende mate van fitheid, ook wel active ageing. Bewegen is hierin het sleutelwoord. Wij benadrukken graag het belang van ‘goed’ en ‘gezond’ bewegen. Met de juiste apparatuur én de juiste begeleiding is dit haalbaar. De begeleiding is uw specialisme, de juiste apparatuur die van ons. Wij werken met u mee aan het creëren van een oefenruimte die gezond bewegen stimuleert en het bewustzijn vergroot.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat een van onze specialisten u adviseren.

Laat u adviseren

Onze expert op het gebied van active ageing staat u graag te woord.

Wilco Nammensma Accountmanager 050 5715074

Service en onderhoud voor uw apparatuur

Direct contact met ons service team

Of u nu vaste klant bent bij ons en een serviceabonnement heeft, een apparaat dat kalibratie of reparatie nodig heeft of te maken hebt met een technische storing. Ons specialistische team kan u met elk probleem helpen.

Arjen Walraven Projectmanager service en onderhoud awalraven@procarebv.nl 050 5731918 Contact
Ik beantwoord graag al uw vragen over service abonnementen!

Onze merken

ProCare gesloten op vrijdag 22 september: Dit jaar bestaat ons bedrijf 75 jaar. Hier zijn wij erg trots op en dat moet natuurlijk gevierd worden! Dit vieren wij op vrijdag 22 september met ons hele bedrijf. Ons kantoor is daarom gesloten op vrijdag. Maandag staan wij weer voor u klaar.