“Om te waarborgen dat de keuringen soepel verlopen maken wij gebruik van hoogwaardige en betrouwbare apparatuur. Met de keuringssoftware ODIS  hebben onze artsen direct inzicht in de uitslagen en kunnen individuele rapportages opgemaakt worden. Een toonbeeld van efficiënt keuren!”

Geert Koster Bedrijfsarts en eigenaar Quintus Five groep

Bedrijfsgeneeskunde

Binnen de bedrijfsgeneeskunde staat onder andere de relatie tussen arbeid en gezondheid centraal. Hoe vaak is een medewerker absent en kan dit bijvoorbeeld in verband worden gebracht met de dagelijkse werkzaamheden? Vragen waarmee een bedrijfs- of arboarts vaak te maken krijgt. De vraag is hoe deze patiënten geholpen zijn. Preventieve medische onderzoeken  en keuringen bieden uitkomst. ProCare biedt u de helpende hand in de keuze voor testen op het gebied van fysieke gesteldheid. Denk hierbij aan apparatuur voor een longfunctieonderzoek, audiometers, apparatuur voor bloed- en urineanalyse en ECG-systemen.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat een van onze specialisten u adviseren.

Laat u adviseren

Onze expert op het gebied van bedrijfsgeneeskunde staat u graag te woord.

Marlieke de Kuijper, MSc. Accountmanager 050 5715074

Service en onderhoud voor uw apparatuur

Direct contact met ons service team

Of u nu vaste klant bent bij ons en een serviceabonnement heeft, een apparaat dat kalibratie of reparatie nodig heeft of te maken hebt met een technische storing. Ons specialistische team kan u met elk probleem helpen.

Frank Kraal Service Engineer fkraal@procarebv.nl 050 5731918 Contact opnemen
Ik sta klaar om uw apparatuur te repareren wanneer nodig!

Onze merken

ProCare gesloten op vrijdag 22 september: Dit jaar bestaat ons bedrijf 75 jaar. Hier zijn wij erg trots op en dat moet natuurlijk gevierd worden! Dit vieren wij op vrijdag 22 september met ons hele bedrijf. Ons kantoor is daarom gesloten op vrijdag. Maandag staan wij weer voor u klaar.