“Heel veel nuttige en zeer bruikbare informatie. Veel theorie maar ook veel practicum, goed kunnen oefenen. Prettige indeling van de cursusdag.”

Over de cursus Spirometrie 

Cursussen

ProCare verzorgt jaarlijks cursussen en seminars voor u, dé specialist in beweging. Geaccrediteerde cursussen die in samenwerking met specialisten tot stand zijn gekomen. Enthousiaste en ervaren sprekers én een goede verhouding theorie/practicum zorgen jaarlijks voor veel positieve reacties. De cursussen kunnen op een door ons gekozen locatie of bij u in huis (incompany) plaatsvinden. Wij helpen u graag verder met een passend aanbod!

Wij bieden een vast programma aan cursussen binnen de disciplines ergometrie, elektrocardiografie (ECG), spirometrie, audiometrie en oogonderzoek. De cursussen ergometrie en ECG bestaan uit een basis en expert cursus. Deze worden jaarlijks op een vaste datum en locatie (Groningen of Amsterdam) door ons aangeboden. De overige cursussen worden incompany aangeboden. Mocht u te weinig cursisten hebben voor een incompany cursus, dan wordt door de cursus coördinator getracht voldoende deelnemers bij elkaar te krijgen. Met zijn allen wordt dan een geschikte datum uitgekozen.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze cursussen of wilt u graag een maatwerk offerte ontvangen? Dan staat onze Cursus Coördinator Nathalie van Driesum voor u klaar.

Laat u adviseren

Onze cursus coördinator staat u graag te woord.

Nathalie van Driesum Marketing & Cursus Coördinator 050 5715074