Fysiotherapie

Fysiotherapie kent veel verschillende specialisaties. Binnen elke specialisatie werken professionals met specifieke wensen en behoeften. Een kinderfysiotherapeut zal bijvoorbeeld andere eisen stellen aan een fietsergometer dan een geriatrische fysiotherapeut. Wij begrijpen dit. Met ons uitgebreide pakket aan meetapparatuur en onze jarenlange ervaring bieden wij u graag een passende oplossing.

Wie staat er voor u klaar?

Aafko Roggema

Aafko Roggema

Accountmanager

Aafko is het zonnetje van kantoor. Hij wandelt graag bij iedereen naar binnen voor een kopje koffie en een praatje. Deze vrolijke en behulpzame accountmanager heeft jarenlange ervaring in de revalidatie- en fysiotherapiewereld. Hij is een meester in het oplossen van problemen. 

Maarten Derriks, MSc.

Maarten Derriks, MSc.

Accountmanager

Als er iemand een vlotte babbel heeft, dan is het Amsterdammer Maarten wel. Daarnaast is deze bewegingswetenschapper een gedreven accountmanager die graag denkt in oplossingen. U kunt hem het hemd van het lijf vragen over bewegingslabs en Vicon, uiteraard zal hij heel graag antwoorden.  

Ruben Prinsen

Ruben Prinsen

Bewegingswetenschapper

Als net afgestudeerd bewegingswetenschapper heeft Ruben natuurlijk de meest verse kennis. Dat deelt hij graag met iedereen. Daarnaast is deze Drent een fanatiek voetballer en je zal hem nooit horen klagen. Hij ondersteunt het team dan ook vol enthousiasme!

  • 050 5715074

Service Team

Ons serviceteam staat voor u klaar voor alle vragen op het gebied van kalibraties, reparaties en onderhoud.
Wilt u contact met onze serviceafdeling?

Telefonisch: 050 573 1918
E-mail: service@procarebv.nl

Direct contact via contactformulier