Fysiotherapie

Fysiotherapie kent veel verschillende specialisaties. Binnen elke specialisatie werken professionals met specifieke wensen en behoeften. Een kinderfysiotherapeut zal bijvoorbeeld andere eisen stellen aan een fietsergometer dan een geriatrische fysiotherapeut. Wij begrijpen dit. Met ons uitgebreide pakket aan meetapparatuur en onze jarenlange ervaring bieden wij u graag een passende oplossing.

Wie staat er voor u klaar?

Aafko Roggema

Aafko Roggema

Customer Support Manager

Aafko is het zonnetje van kantoor. Hij wandelt graag bij iedereen naar binnen voor een kopje koffie en een praatje. Deze vrolijke en behulpzame collega heeft jarenlange ervaring in de revalidatie- en fysiotherapiewereld. Hij is een meester in het oplossen van problemen. 

Maarten Derriks, MSc.

Maarten Derriks, MSc.

Accountmanager

Als er iemand een vlotte babbel heeft, dan is het Amsterdammer Maarten wel. Daarnaast is deze bewegingswetenschapper een gedreven accountmanager die graag denkt in oplossingen. U kunt hem het hemd van het lijf vragen over bewegingslabs en Vicon, uiteraard zal hij heel graag antwoorden.  

Jiska Kempen, PhD

Jiska Kempen, PhD

Clinical Consultant

Als er iemand alles van bewegingsanalyse weet dan is het Jiska wel! Deze veelzijdige bewegingswetenschapper en enthousiaste productspecialist heeft waarschijnlijk iedere plaats in Nederland al gezien. Ze ondersteunt het ProCare service team op alle nodige vlakken. 

Sieger Meester, MSc.

Sieger Meester, MSc.

Accountmanager

Sieger is de jongste binnen het verkoopteam. Hij is super enthousiast en vertelt u als Bewegingswetenschapper graag alles over de mogelijkheden met Tanita of de AlterG. Van een beetje bewegen is hij trouwens zelf ook niet vies. Fitness of Crossfit, deze #fitboy sport graag!

Service Team

Ons serviceteam staat voor u klaar voor alle vragen op het gebied van kalibraties, reparaties en onderhoud.
Wilt u contact met onze serviceafdeling?

Direct contact via contactformulier