Revalidatie

Een revalidatieproces kan zeer langdurig en ingewikkeld zijn. Om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen voor uw patiënt heeft u een partner nodig die met u meedenkt en oplossingen biedt. ProCare en haar zusterbedrijf Lode werken al jaren mee aan oplossingen binnen de revalidatiewereld. Onze apparatuur wordt dan ook breed ingezet. Van universitaire ziekenhuizen tot zelfstandige revalidatiepraktijken. Voor elk specialisme bieden wij een levering op maat.

Wie staat er voor u klaar?

Aafko Roggema

Aafko Roggema

Customer Support Manager

Aafko is het zonnetje van kantoor. Hij wandelt graag bij iedereen naar binnen voor een kopje koffie en een praatje. Deze vrolijke en behulpzame collega heeft jarenlange ervaring in de revalidatie- en fysiotherapiewereld. Hij is een meester in het oplossen van problemen. 

Maarten Derriks, MSc.

Maarten Derriks, MSc.

Accountmanager

Als er iemand een vlotte babbel heeft, dan is het Amsterdammer Maarten wel. Daarnaast is deze bewegingswetenschapper een gedreven accountmanager die graag denkt in oplossingen. U kunt hem het hemd van het lijf vragen over bewegingslabs en Vicon, uiteraard zal hij heel graag antwoorden.  

Wilco Nammensma

Wilco Nammensma

Accountmanager

Wilco is het aanspreekpunt voor active ageing. Deze accountmanager met jarenlange ervaring in de zorg communiceert er graag op los. Zo leert hij zijn collega's graag een woordje Fries. Maar hij staat u ook graag in het Nederlands te woord! 

Ruben Prinsen, MSc.

Ruben Prinsen, MSc.

Bewegingswetenschapper

Als net afgestudeerd bewegingswetenschapper heeft Ruben natuurlijk de meest verse kennis. Dat deelt hij graag met iedereen. Daarnaast is deze Drent een fanatiek voetballer en je zal hem nooit horen klagen. Hij ondersteunt het team dan ook vol enthousiasme!

Jiska Kempen, PhD

Jiska Kempen, PhD

Clinical Consultant

Als er iemand alles van bewegingsanalyse weet dan is het Jiska wel! Deze veelzijdige bewegingswetenschapper en enthousiaste productspecialist heeft waarschijnlijk iedere plaats in Nederland al gezien. Ze ondersteunt het ProCare service team op alle nodige vlakken. 

Service Team

Ons serviceteam staat voor u klaar voor alle vragen op het gebied van kalibraties, reparaties en onderhoud.
Wilt u contact met onze serviceafdeling?

Direct contact via contactformulier