Sports Performance

Het is een uitdagende taak om de prestatie van een (top)sporter te optimaliseren. Data speelt hierin een cruciale rol. Voor een zo compleet mogelijke analyse dient het atletische vermogen in al haar facetten getest te worden. Ons team van bewegingswetenschappers en sportdeskundigen biedt hiervoor een mooi pakket aan meetapparatuur en kennis. Samengesteld op basis van input vanuit onze brede klantenkring binnen de sportwereld én onze jarenlange ervaring.

Wie staat er voor u klaar?

Auke Toussaint

Auke Toussaint

Accountmanager

Als fanatiek sporter is Auke niet voor niets het aanspreekpunt op sport performance gebied. Deze relatiebeheerder pur sang kan u alles, maar dan ook alles vertellen over de AlterG. Maar hij voorziet u gewoonlijk graag van informatie over wat voor sport of sport apparatuur dan ook. 

Johan van Cuijk, MSc.

Johan van Cuijk, MSc.

Sales Manager

Onze sportspecialist bij uitstek is bewegingswetenschapper Johan. Hij kan u alles vertellen over ren- en spronganalyses en de Actigraph producten zijn echt 'zijn ding'. Zelf is hij ook niet vies van een rondje hardlopen. Sterker nog: hij neemt het hele bedrijf in zijn enthousiasme mee!

Service Team

Ons serviceteam staat voor u klaar voor alle vragen op het gebied van kalibraties, reparaties en onderhoud.
Wilt u contact met onze serviceafdeling?

Direct contact via contactformulier