Sports Performance

Het is een uitdagende taak om de prestatie van een (top)sporter te optimaliseren. Data speelt hierin een cruciale rol. Voor een zo compleet mogelijke analyse dient het atletische vermogen in al haar facetten getest te worden. Ons team van bewegingswetenschappers en sportdeskundigen biedt hiervoor een mooi pakket aan meetapparatuur en kennis. Samengesteld op basis van input vanuit onze brede klantenkring binnen de sportwereld én onze jarenlange ervaring.

Wie staat er voor u klaar?

Johan van Cuijk, MSc.

Johan van Cuijk, MSc.

Sales Manager

Onze sportspecialist bij uitstek is bewegingswetenschapper Johan. Hij kan u alles vertellen over ren- en spronganalyses en de Actigraph producten zijn echt 'zijn ding'. Zelf is hij ook niet vies van een rondje hardlopen. Sterker nog: hij neemt het hele bedrijf in zijn enthousiasme mee!

Rick Nevels

Rick Nevels

Accountmanager

Rick is sinds kort werkzaam bij ProCare als opvolger van Auke. Deze sportman in hart en nieren, hij waagt zich aan triathlons, crossfit en gaf recent zelf nog bootcamptrainingen, is recentelijk afgestudeerd als Sport Scientist en zet zijn vers opgedane kennis graag voor u in!

Service Team

Ons serviceteam staat voor u klaar voor alle vragen op het gebied van kalibraties, reparaties en onderhoud.
Wilt u contact met onze serviceafdeling?

Direct contact via contactformulier