“Binnen het ASICS Running Lab kijken we naar lichaamssamenstelling en lenigheid, we doen een looptest op de loopband en maken een analyse van de looptechniek.’’

Pijke den Ambten ASICS Running Lab Manager

Sport Performance

Het is een uitdagende taak om de prestatie van een (top)sporter te optimaliseren. Data speelt hierin een cruciale rol. Test het atletische vermogen in al haar facetten voor een zo compleet mogelijke analyse. Ons team van bewegingswetenschappers biedt hiervoor een mooi pakket aan meetapparatuur en kennis. Samengesteld op basis van input vanuit onze brede klantenkring binnen de sportwereld én onze jarenlange ervaring.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat een van onze specialisten u adviseren.

Laat u adviseren

Onze expert op het gebied van sport performance staat u graag te woord.

Eric van der Meer, MSc. Accountmanager 050-5715074

Service en onderhoud

Direct contact met ons service team

Of u nu vaste klant bent bij ons en een serviceabonnement heeft, een apparaat dat kalibratie of reparatie nodig heeft of te maken hebt met een technische storing. Ons specialistische team kan u met elk probleem helpen.

Andries – Erik van der West Service Coördinator avanderwest@procarebv.nl 050 5731918 Service & Onderhoud
Ik sta u graag te woord!

Onze merken

ProCare gesloten op vrijdag 22 september: Dit jaar bestaat ons bedrijf 75 jaar. Hier zijn wij erg trots op en dat moet natuurlijk gevierd worden! Dit vieren wij op vrijdag 22 september met ons hele bedrijf. Ons kantoor is daarom gesloten op vrijdag. Maandag staan wij weer voor u klaar.