”Het gebruik van de Lode Corival CPET i.c.m. ademgasanalyse voor een fietstest, is als zeer prettig ervaren. Het gebruiksgemak als ook het onderhoud van de apparatuur zijn eenvoudig. Het kalibreren en opstellen van de apparatuur is snel gebeurd.”

Danny AJP van de Sande Cardioloog in opleiding, UMC Utrecht afdeling cardiologie
Hulp nodig?

Komt u er niet uit?

Ik help u graag!

Ik ben op zoek naar apparatuur voor:

Sportmedisch

Bij sportmedisch onderzoek staat een veilige en verantwoorde sportbeoefening centraal. Door het afnemen van diverse testen, verkrijgt u inzicht in conditie, belasting of blessures. Denk hierbij aan een maximale inspanningstest inclusief ergospirometrie of een analyse van de lichaamssamenstelling. Ons ervaren team van bewegingswetenschappers biedt u graag een gepaste oplossing.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Een van onze specialisten op het gebied van sportmedische apparatuur neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat u adviseren

Onze expert op het gebied van sportmedische apparatuur staat u graag te woord.

Ivo Lub Accountmanager 050-5715074

Service & onderhoud

Wist u dat wij uw apparatuur ook kunnen onderhouden?

Of u nu vaste klant bent bij ons en een serviceabonnement heeft, een apparaat dat kalibratie of reparatie nodig heeft of te maken hebt met een technische storing. Ons specialistische team kan u met elk probleem helpen!

Ik kom graag langs om uw apparatuur te onderhouden!

Onze merken