Sportmedisch

Bij sportmedisch onderzoek staat een veilige en verantwoorde sportbeoefening centraal. Door het afnemen van diverse testen kan inzicht worden verkregen in conditie, belasting en blessures. Hierbij kunt u denken aan een maximale inspanningstest  inclusief ergo spirometrie of een ‘simpele’ analyse van de lichaamssamenstelling. Ons ervaren team van bewegingswetenschappers biedt u graag een gepaste oplossing.

Wie staat er voor u klaar?

Auke Toussaint

Auke Toussaint

Accountmanager

Als fanatiek sporter is Auke niet voor niets het aanspreekpunt op sport performance gebied. Deze relatiebeheerder pur sang kan u alles, maar dan ook alles vertellen over de AlterG. Maar hij voorziet u gewoonlijk graag van informatie over wat voor sport of sport apparatuur dan ook. 

Johan van Cuijk, MSc.

Johan van Cuijk, MSc.

Sales Manager

Onze sportspecialist bij uitstek is bewegingswetenschapper Johan. Hij kan u alles vertellen over ren- en spronganalyses en de Actigraph producten zijn echt 'zijn ding'. Zelf is hij ook niet vies van een rondje hardlopen. Sterker nog: hij neemt het hele bedrijf in zijn enthousiasme mee!

Maarten Derriks, MSc.

Maarten Derriks, MSc.

Accountmanager

Als er iemand een vlotte babbel heeft, dan is het Amsterdammer Maarten wel. Daarnaast is deze bewegingswetenschapper een gedreven accountmanager die graag denkt in oplossingen. U kunt hem het hemd van het lijf vragen over bewegingslabs en Vicon, uiteraard zal hij heel graag antwoorden.  

Ingeborg Trul, MSc.

Ingeborg Trul, MSc.

Bewegingswetenschapper

Als er iemand van hot naar her rent en weer terug naar kantoor dan is het Ingeborg wel. Deze hardwerkende bewegingswetenschapper ondersteunt met haar productspecialisme waar nodig en draagt haar kennis graag over tijdens een van onze cursussen. 

Jiska Kempen, PhD

Jiska Kempen, PhD

Clinical Consultant

Als er iemand alles van bewegingsanalyse weet dan is het Jiska wel! Deze veelzijdige bewegingswetenschapper en enthousiaste productspecialist heeft waarschijnlijk iedere plaats in Nederland al gezien. Ze ondersteunt het ProCare service team op alle nodige vlakken. 

Service Team

Ons serviceteam staat voor u klaar voor alle vragen op het gebied van kalibraties, reparaties en onderhoud.
Wilt u contact met onze serviceafdeling?

Direct contact via contactformulier