Wetenschap & Onderzoek

Onderzoek naar beweging is van essentieel belang voor de verdere ontwikkeling van een samenleving. Het is dan ook een aandachtsgebied waarin ProCare veel investeert. Kennisoverdracht tussen het bedrijfsleven en onderzoeksinstellingen is cruciaal en biedt kansen voor beide partijen. De apparatuur en kennis van ProCare wordt veelvuldig ingezet door universiteiten en hogescholen. Wij zijn dan ook trots op onze naamsvermelding in diverse wetenschappelijke publicaties en promotieonderzoeken.

Wie staat er voor u klaar?

Maarten Derriks, MSc.

Maarten Derriks, MSc.

Accountmanager

Als er iemand een vlotte babbel heeft, dan is het Amsterdammer Maarten wel. Daarnaast is deze bewegingswetenschapper een gedreven accountmanager die graag denkt in oplossingen. U kunt hem het hemd van het lijf vragen over bewegingslabs en Vicon, uiteraard zal hij heel graag antwoorden.  

Johan van Cuijk, MSc.

Johan van Cuijk, MSc.

Sales Manager

Onze sportspecialist bij uitstek is bewegingswetenschapper Johan. Hij kan u alles vertellen over ren- en spronganalyses en de Actigraph producten zijn echt 'zijn ding'. Zelf is hij ook niet vies van een rondje hardlopen. Sterker nog: hij neemt het hele bedrijf in zijn enthousiasme mee!

Ingeborg Trul, MSc.

Ingeborg Trul, MSc.

Bewegingswetenschapper

Als er iemand van hot naar her rent en weer terug naar kantoor dan is het Ingeborg wel. Deze hardwerkende bewegingswetenschapper ondersteunt met haar productspecialisme waar nodig en draagt haar kennis graag over tijdens een van onze cursussen. 

Jiska Kempen, PhD

Jiska Kempen, PhD

Clinical Consultant

Als er iemand alles van bewegingsanalyse weet dan is het Jiska wel! Deze veelzijdige bewegingswetenschapper en enthousiaste productspecialist heeft waarschijnlijk iedere plaats in Nederland al gezien. Ze ondersteunt het ProCare service team op alle nodige vlakken. 

Ruben Prinsen, MSc.

Ruben Prinsen, MSc.

Bewegingswetenschapper

Als net afgestudeerd bewegingswetenschapper heeft Ruben natuurlijk de meest verse kennis. Dat deelt hij graag met iedereen. Daarnaast is deze Drent een fanatiek voetballer en je zal hem nooit horen klagen. Hij ondersteunt het team dan ook vol enthousiasme!

Anna Julia Janssen, MSc.

Anna Julia Janssen, MSc.

Accountmanager

Met de komst van Anna Julia hebben we weer een nieuwe sterspeler aan ons team toegevoegd! Deze bewegingswetenschapper is erg ambitieus en kan u alles vertellen over Actigraph, ademgasanalyse en meer. Anna Julia heeft zelf altijd op hoog niveau geschaatst en geeft de schaatskoorts graag door op kantoor.

Service Team

Ons serviceteam staat voor u klaar voor alle vragen op het gebied van kalibraties, reparaties en onderhoud.
Wilt u contact met onze serviceafdeling?

Direct contact via contactformulier