Cursus ECG Interpretatie

Cursus ECG Interpretatie

Een elektrocardiogram of ECG is een registratie van de elektrische activiteit van de hartspier. Heeft u al ECG basiskennis en wilt u meer weten over het interpreteren van de uitkomsten van een ECG onderzoek? Dan is de cursus ECG Interpretatie zeker geschikt voor u. Wat er aan bod komt:

Interpreteren van hartfunctie op individueel niveau | Opbouw en werking van geleidingsysteem | Normaal en afwijkend ECG herkennen en beoordelen

Inschrijven voor de cursus

Inschrijven voor de cursus (incompany)

Waarom u de cursus ECG Interpretatie niet wilt missen:

⊕ Interpreteer uw eigen ECG-stroken tijdens de cursus

⊕ De trainer is een ervaren hartfunctielaborant

⊕ Na de cursus leest u de theorie rustig terug in de handouts

Cursus op locatie

De live cursus is een eendaagse cursus en vindt plaats in één van de ProCare locaties of incompany bij u op locatie. Naast de theorie wordt er een practicum afgenomen. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen aan de cursus.

Dinsdag 19 maart 2024 | ProCare Amsterdam | € 399 p.p. excl. BTW* | Programma Cursus ECG Interpretatie

* Bovenstaande tarieven gelden alleen voor de standaard cursussen. Voor op maat gemaakte of incompany cursussen zijn de tarieven op aanvraag.

Online cursus

De online cursus is opgedeeld in twee ochtenden. Beide worden gegeven via MS Teams en duren 4 uren. Het is uiteraard uw eigen keus of u beide ochtenden wilt volgen. De cursus wordt gegeven op aanvraag of bij voldoende inschrijvingen.

Datum op aanvraag | online | € 225 p.p. excl. BTW per ochtend*| Programma Online Cursus ECG Interpretatie deel 1

Datum op aanvraag | online | € 225 p.p. excl. BTW per ochtend*Programma Online Cursus ECG Interpretatie deel 2 (vervolg deel1)

* schrijft u zich in voor beide ochtenden dan is het totaalbedrag € 399 (excl. BTW). Bovenstaande tarieven gelden alleen voor de standaard cursussen. Voor op maat gemaakte of incompany cursussen zijn de tarieven op aanvraag.

Voor wie is de cursus geschikt?

Deze cursus is bedoeld voor iedere medische professional die de vaardigheid in het lezen van ECG’s wil verbeteren. U bent in staat ECG-apparatuur te bedienen en begrijpt de werking ervan. Daarnaast kunt u op de juiste manier een ECG afnemen. Indien u niet over deze kennis beschikt is onze cursus ECG Basis een goede voorbereiding hiervoor. Kennisniveau: minimaal MBO Gezondheidszorg.

Inschrijven voor deze cursus?

Vul het inschrijfformulier in. Op deze cursus zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing.

Vrijblijvend meer informatie?

Mail naar cursussen@procarebv.nl.

Ervaringen met de cursus ECG Interpretatie

”Zeer duidelijke en goede cursus. Dhr. Koedoot geeft duidelijk uitleg en door de herhalingen is de cursus goed te volgen.”

“Gestructureerde opbouw, duidelijke uitleg, veel achtergrondkennis”

“Super leerzame cursus. Interactief”

”Heel duidelijke cursus, zeer goede leraar!”