Cursus Ergospirometrie

CPET TestenOp steeds meer plekken binnen én buiten het ziekenhuis wordt ergospirometrie of CPET toegepast. Met een CPET test kan je optimaal oordelen over de prestaties van een sporter, revalidant of patiënt met beperking aan de onderste extremiteiten. Aan de hand van de resultaten bepaalt u de optimale trainingsintensiteit. Volg de cursus Ergospirometrie en leer alles over:

De mogelijkheden van CPET | Hoe u een CPET test afneemt | Practicum test op loopband en fietsergometer | Resultaten interpreteren

Inschrijven voor de cursus

Waarom u de cursus Ergospirometrie niet wilt missen

⊕ Praktische testen op de fietsergometer en loopband

⊕ Training van de productspecialist van Cortex Biophysik

⊕ Stel vragen over uw eigen casussen aan de experts

Over de cursus

De tweedaagse cursus vindt plaats in één van de ProCare locaties in Amsterdam, Groningen of Leuven óf bij u op locatie. Naast theorie worden er practica afgenomen. Tijdens de cursus houden we rekening met de op dat moment geldende coronamaatregelen. Er kunnen maximaal 9 personen deelnemen aan de cursus.

Datum op aanvraag | ProCare Amsterdam, Groningen, Leuven of Incompany | Prijs op aanvraag | Programma Cursus Ergospirometrie

Voor wie is de cursus geschikt?

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor bedrijfsartsen, sportartsen functielaboranten, (bedrijfs-) verpleegkundigen, fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, doktersassistenten en praktijkondersteuners die zich bezighouden met ergospirometrie-onderzoek en hun kennis daarover willen verdiepen. Om deze cursus te kunnen volgen is enige kennis van ergospirometrie gewenst. Mocht u niet beschikken over deze kennis, dan ontvangt u van ons literatuur die u van te voren dient door te nemen.

Inschrijven voor deze cursus?

Vul het inschrijfformulier in

Liever vrijblijvend meer informatie?

Mail naar cursussen@procarebv.nl.