Seminar Diers

Seminar DiersIn april 2020 organiseren we voor het eerst een DIERS seminar. De insteek van het seminar is een kortdurende training van 2 tot 3 uur waarin we laten zien wat het DIERS 4D Posture en 4D Motion Lab voor u en uw praktijk kan betekenen. Wilt u meer weten over de apparatuur van dit merk? Dan is het seminar de uitgelezen kans om eens te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Het seminar is met name bedoeld voor een ieder die geïnteresseerd is in apparatuur dat op een veilige manier rugscans en -analyses maakt.

De locatie van het seminar is Amsterdam of Groningen. U kunt uw voorkeur hiervoor opgeven op het inschrijfformulier. Exacte tijdstippen worden bekend gemaakt. Deelname aan het seminar is volledig KOSTELOOS.

Het seminar wordt gegeven door Wim Lambrechts. Wim heeft zijn master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen. Zijn core- business is de functionele analyse van het musculoskeletale systeem. Hij is een van de betrokennen bij het ontwikkelen en opzetten van het 4D Motion Lab. Tijdens de demo zal hij niet alleen vertellen wat de apparatuur kan, waar deze worden ingezet in Nederland en op welke manier, neem bijvoorbeeld het voorbeeld van fysiopraktijk van Iersel. Maar ook wat de mogelijkheden zijn met de software en hoe verschillende uitkomsten te interpreteren zijn.

Meer informatie en inschrijven?

Door onderstaand formulier in te vullen, schrijft u zich in voor een van de mogelijke data van het seminar. U kunt uw voorkeur voor meerdere dagen en tijdstippen doorgeven op het formulier. Het seminar vindt plaats op diverse tijdstippen. Dit zijn de tijdstippen waarop de meeste geïnteresseerden kunnen.