Seminar Loopanalyse

In 2018 hebben we voor het eerst een seminar loopanalyse georganiseerd. De focus lag hierbij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van revalidatie of sport performance met spatiotemporele parameters. En het seminar is met name geschikt voor mensen die werken met apparatuur, meer informatie over het onderwerp willen of hun kennis willen bijspijkeren.

Het seminar is in 2018 gesplitst in twee verschillende dagen waarbij de focus de ene dag op revalidatie ligt en de andere dag op sport (performance). Beide dagen zijn georganiseerd in samenwerking met Microgate, bekende leverancier van meetapparatuur op het gebied van loop- en spronganalyse en timing & reactievermogen.

Seminar Loopanalyse – Revalidatie

Rseminar loopanalyseevalideren met spatiotemporele parameters

Het seminar loop- en hopanalyse, gericht op revalidatie, vindt plaats in het UMC Utrecht. Het UMC Utrecht is een bijzondere locatie vanwege haar grote diversiteit aan kennis en kunde binnen de revalidatie. De dag staat in het teken van diverse lezingen.  Practica worden gegeven door zowel de productspecialist van Microgate als door ervaringsdeskundigen. Dankzij deze combinatie zal een interessante en interactieve dag ontstaan waar u niet alleen nieuwe kennis op zult doen maar zelf ook aan de slag gaat. Het seminar is geschikt voor diverse deelnemers binnen de revalidatie. Ons doel is dat u uiteindelijk naar huis gaat met enkele punten die direct toepasbaar zijn in uw praktijk

Datum onbekend | Locatie onbekend | Kosten: -| Programma Seminar Loopanalyse Revalidatie 2018

Seminar Loopanalyse – Sport

Sseminar loopanalysetap voor stap verbeteren met spatiotemporele parameters

Het seminar ‘sprint- en spronganalyse’, gericht op sport, vindt plaats in het Pim Mulier gebouw op het Papendal complex in Arnhem. Een unieke locatie waar ook professionele atleten trainen! De dag staat in het teken van verschillende lezingen en practica. Zowel ervaringsdeskundigen uit de sportpraktijk als de productspecialist van Microgate zullen spreken. Ze geven u een kijkje in hun eigen keuken door te vertellen hoe zij in hun dagelijkse sportpraktijk gebruik maken van de apparatuur. Dankzij deze combinatie zal een interessante en interactieve dag ontstaan waar u niet alleen nieuwe kennis op zult doen, maar ook zelf aan de slag gaat. Het seminar is  geschikt voor  deelnemers die een rol hebben in het begeleiden en/of testen van sporters.

Datum onbekend |Locatie onbekend | Kosten: – | Programma Loopanalyse Sport 2018

Vrijblijvend meer informatie?

Mail direct