Seminar Loopanalyse

Op woensdag 31 oktober en donderdag 1 november organiseren we voor het eerst een seminar loopanalyse. Beide dagen zullen in het teken staan van een combinatie van praktijk en theorie. Wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van revalidatie of sport performance met spatiotemporele parameters? Of u nu werkt met de apparatuur, meer informatie wilt of uw kennis wilt bijspijkeren het kan op beide dagen!

Woensdag 31 oktober zal in het teken staan van loopanalyse binnen revalidatie. De donderdag staat in het teken van loopanalyse op het gebied van sport. Beide dagen worden georganiseerd in samenwerking met Microgate, bekende leverancier van meetapparatuur op het gebied van loop- en spronganalyse en timing & reactievermogen.

Seminar Loopanalyse – Revalidatie

Rseminar loopanalyseevalideren met spatiotemporele parameters

Het seminar loop- en hopanalyse, gericht op revalidatie, vindt plaats in het UMC Utrecht. Het UMC Utrecht is een bijzondere locatie vanwege haar grote diversiteit aan kennis en kunde binnen de revalidatie. De dag staat in het teken van diverse lezingen.  Practica worden gegeven door zowel de productspecialist van Microgate als door ervaringsdeskundigen. Dankzij deze combinatie zal een interessante en interactieve dag ontstaan waar u niet alleen nieuwe kennis op zult doen maar zelf ook aan de slag gaat. Het seminar is geschikt voor diverse deelnemers binnen de revalidatie. Ons doel is dat u uiteindelijk naar huis gaat met enkele punten die direct toepasbaar zijn in uw praktijk

Woensdag 31 oktober 2018 | UMC Utrecht | Kosten: € 95 (ex. BTW) | Programma Seminar Loopanalyse Revalidatie

Het seminar loopanalyse revalidatie vindt definitief doorgang. 

Seminar Loopanalyse – Sport

Sseminar loopanalysetap voor stap verbeteren met spatiotemporele parameters

Het seminar ‘sprint- en spronganalyse’, gericht op sport, vindt plaats in het Pim Mulier gebouw op het Papendal complex in Arnhem. Een unieke locatie waar ook professionele atleten trainen! De dag staat in het teken van verschillende lezingen en practica. Zowel ervaringsdeskundigen uit de sportpraktijk als de productspecialist van Microgate zullen spreken. Ze geven u een kijkje in hun eigen keuken door te vertellen hoe zij in hun dagelijkse sportpraktijk gebruik maken van de apparatuur. Dankzij deze combinatie zal een interessante en interactieve dag ontstaan waar u niet alleen nieuwe kennis op zult doen, maar ook zelf aan de slag gaat. Het seminar is  geschikt voor  deelnemers die een rol hebben in het begeleiden en/of testen van sporters.

Donderdag 1 november 2018 |Pim Mulier gebouw, Papendal | Kosten: € 95 (ex. BTW) | Programma Loopanalyse Sport

Het seminar loopanalyse sport vindt definitief doorgang. 

Inschrijven voor een van beide seminars?

Wilt u graag deelnemen aan een van beide seminars? Dan kunt u zich inschrijven via onderstaand formulier.

Klik hier

Liever vrijblijvend meer informatie?

Mail direct