Dag van de Fysiotherapeut 2017 | Vrijdag 24 november | Barneveld

Geplaatst op

Op vrijdag 24 november vindt de dag van Fysiotherapeut plaats. Dit keer is de locatie Barneveld. Theorie en praktijk komen samen tijdens deze dag. Zo kunt u met experts in gesprek treden over de nieuwste behandelmethoden maar u vindt er ook de nieuwste apparatuur. Ook ProCare zal aanwezig zijn op de DVDF.

Twee stands

Dit jaar zullen we op het DVDF aanwezig zijn met twee verschillende stands en we vieren ons 10-jarig jubileum. Op een van onze stands zullen we onze nieuwste en belangrijkste fysio apparatuur laten zien, waaronder de nieuwe FLOW rehab loopband, MOTOmed in combinatie met Hasomed elektrostimulatie en de Corival welke te koppelen is aan HUR SmartTouch software. Daarnaast zullen we ook bekende apparatuur laten zien zoals Tanita weegschalen en de MicroFET.

DVDFLinkedIn

Aanbiedingen

Omdat we ons 10-jarig jubileum vieren en omdat het toevallig Black Friday is, hebben we hele mooie aanbiedingen voor de fysiotherapeut! Niet alleen op het gebied van apparatuur maar we hebben voor het eerst ook een speciale combi aanbieding. Benieuwd naar al onze acties of meer informatie over de nieuwste apparatuur? Kom dan langs op onze stand!

Thema en sprekers Dag van de Fysiotherapeut 2017

Het thema voor dit jaar is ‘De Praktijk Dichtbij’: directe toepassing vanuit de theorie. Theoretische kennis maakt namelijk een belangrijk onderdeel uit van het congres. Toch is het zeker zo belangrijk dat fysiotherapeuten dit kunnen omzetten naar praktisch handelen. Daarom wordt een aantal theoretische sessies gekoppeld aan praktische workshops. Zo wordt de toepassing vanuit de theorie direct duidelijk. Medio september worden het complete programma en de sprekers bekend gemaakt. Houd onze site in de gaten voor meer informatie!

Inschrijven

Nieuw dit jaar is dat de kosten voor deze editie een stuk minder zijn ten opzichte van eerdere edities. U kunt al deelnemen vanaf €74. Registratie is ook eenvoudiger, u kunt zich aanmelden voor het congres zonder direct te bedenken welke sessies u eind november interessant vindt. U kunt op de dag zelf bepalen welke sessies u wilt bezoeken. Inschrijven? Dat kan hier Inschrijven dag van de Fysiotherapeut