Dag van de Fysiotherapeut 2019 | zaterdag 16 november | ’s Hertogenbosch

Geplaatst op

Dit jaar vindt opnieuw de dag van de Fysio plaats. Locatie is dit jaar wederom congrescentrum 1931 ’s Hertogenbosch. Het programma voor het congres is inmiddels bekend. Neuropsycholoog Erik Scherder zal het congres gaan openen. Daarnaast zijn er diverse actuele onderwerpen die aan bod komen, waaronder: osteoporose, fysiotherapie bij ALS en spierziekten, scoliose en meer. Naast de verschillende onderwerpen die aan bod komen tijdens de lezingen, zijn er ook praktische workshops te volgen. En uiteraard is er een uitgebreide beursvloer waar o.a. ProCare aanwezig is om u bij te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie apparatuur.

ProCare op DVDF 2019

Dit jaar zullen we verschillende apparatuur laten zien. Waaronder het nieuwste modellen van de anti-zwaartekracht loopband, de AlterG. Ook apparatuur van Microgate zal aanwezig zijn, waaronder Witty SEM, Witty Timing en Optogait voor loopanalyse. Ook apparatuur van DIERS, MOTOmed en GymAware zal op onze stand te zien zijn. Kom dus gerust langs op stand 85 tot en met 87!

Programma en inschrijven

Het volledige programma van het congres in 2019 vindt u hier: Programma DVDF 2019.

Dvdf is geaccrediteerd met 5 punten voor algemeen fysiotherapeuten, Arbeidsfysiotherapeuten, Bekkenfysiotherapeuten, Geriatriefysiotherapeuten, Manueeltherapeuten, Orofaciaal fysiotherapeuten, Psychosomatisch fysiotherapeuten en sportfysiotherapeuten. 

Inschrijven voor het congres kan via de website: Dag van de Fysio.

Een impressie van het congres in 2017 ziet u terug in onderstaande video.