DCRM 2017 | 9 en 10 november | MECC Maastricht

Geplaatst op

Op 9 en 10 november 2017 organiseert de Nederlandse vereniging van Revalidatieartsen (VRA) het Dutch Congress of Rehabilitation Medicine (DCRM 2017). De organisatie is niet alleen in handen van de VRA maar ook van het Baltic North Sea Forum on Physical and Rehabilitation Medicine (BNF-PRM) en het Royal Belgian Society of Physical and Rehabilitation Medicine (RBSPRM). Het jaarlijks terugkerend congres wordt gehouden in Maastricht. Ook ProCare zal weer aanwezig zijn op dit congres. Dit jaar nemen we voor het eerst de AlterG mee. Deze revolutionaire loopband die beschikt over een anti-zwaartekracht technologie, is heel geschikt voor revalidatie. Met name vanwege de gewichtsondersteunde functie.

Thema en sprekers DCRM 2017

Het thema van dit interactieve en interdisciplinaire congres is: ‘Moving ahead towards participation’.  De officiële taal van het congres is Engels. Er zijn verschillende sprekers en onderwerpen op de dag zelf. Een greep uit de sprekers:

  • Prof. Björn Gerdle MD PhD – Multimodal/multidisciplinary pain rehabilitation – new ways forward!?
  • Wilma van der Slot MD PhD – Growing older with cerebral palsy: lifelong challenges for patients and providers

Het volledige programma is hier te vinden: Programma DCRM.

Inschrijven of meer informatie?

Wilt u meer informatie of u inschrijven voor het congres? U vindt meer informatie over kosten en inschrijven via de onderstaande link:

Inschrijven DCRM