DCRM 2018 | 8 & 9 november | Martini Plaza Groningen

Geplaatst op

Op 8 en 9 november 2018 organiseert de Nederlandse vereniging van Revalidatieartsen (VRA) het Dutch Congress of Rehabilitation Medicine (DCRM 2018). Het jaarlijks terugkerend congres wordt dit jaar gehouden in Groningen. Ook ProCare zal weer aanwezig zijn op dit congres. Komt u ons bezoeken voor het laatste nieuws op het gebied van revalidatie en bijbehorende, innovatieve apparatuur?

Interessante en passende apparatuur

Bent u geïnteresseerd in active ageing? Oplossingen voor cliënten die problemen ondervinden tijdens alle dagelijkse activiteiten? Bijvoorbeeld cliënten met Cerebrale Parese (CP) en Plexus Brachialis Laesie? Wilt u meer weten op het gebied van 2D gangbeeldanalyse of 3D bewegingsanalyse? Dan is een bezoek aan onze stand zeker de moeite waard. Naast eerder genoemde onderwerpen zullen we u ook graat laten zien wat:

  • het testen van timing en reactievermogen
  • en inspanningstesten

kunnen betekenen op het gebied van revalidatie. Onder andere de volgende producten/merken zijn vertegenwoordigd op het DCRM congres:

Thema en sprekers DCRM 2018

Het thema van dit interactieve en interdisciplinaire congres is: ‘‘Healthy living for ever(yone)’.  De officiële taal van het congres is Engels. Er zijn verschillende sprekers en onderwerpen op de dag zelf. Een greep uit de sprekers:

  • Prof. Andrea Maier MD PhD – Micro-rehabilitation to maximize healthspan
  • Rienk Dekker MD PhD – Physical Activity in Rehabilitation: the ultimate medicine?

Het volledige programma is hier te vinden: Programma DCRM.

Inschrijven of meer informatie?

Wilt u meer informatie of u inschrijven voor het congres? U vindt meer informatie over kosten en inschrijven via de onderstaande link:

Inschrijven DCRM