Drs. Lindsey Steur, PhD-student SLAAP studie – VU Medisch Centrum

Inmiddels heb ik tweemaal via ProCare ActiGraph wGT3X-BT accelerometers besteld. Mijn ervaring is dat het team van ProCare erg klantgericht is en zowel per e-mail als telefonisch goed en laagdrempelig bereikbaar is voor het beantwoorden van vragen.

Na het doorvoeren van de bestelling zijn de producten steeds op korte termijn geleverd. Bij de eerste bestelling was niet direct alles op voorraad. Aangezien er haast achter de bestelling zat werd alvast een deel van de bestelling geleverd, zodat wij snel met de meters aan de slag konden. Ook bij problemen met de apparatuur (bijv. levering van verkeerde bandjes, probleem met de software vanuit de leverancier in de VS) was Procare zeer behulpzaam in het zoeken naar een gepaste oplossing/verzorgen van de communicatie met de leverancier in de VS.

De ActiGraph wGT3X-BT accelerometers zijn inmiddels ruim 3 jaar naar tevredenheid in gebruik op onze afdeling. Het voordeel van deze accelerometers ten opzichte bijvoorbeeld de ActiGraph GT9X Link voor ons is dat ze relatief klein zijn. Dit maakt de accelerometers geschikt om slaap te meten bij kinderen, waarbij de meters om de pols gedragen worden. Echter, bij gebruik voor volwassenen zijn de bijbehorende verstelbare polsbandjes (9” is het grootst beschikbare formaat) waarschijnlijk te klein en kan beter gekozen worden voor de ActiGraph GT9X Link.