Gelukkig nieuw (75) jaar!

Geplaatst op

Gelukkig nieuwjaar!

Voor ons wordt 2023 een extra bijzonder jaar. Dit jaar is het namelijk 75 jaar geleden dat Freerk Lode zijn eenmanszaak Lode’s instrumenten NV aan de Oosterstraat 38 te Groningen begint. Het is de start van de productie en het op de markt brengen van ’s werelds eerste ergometer. De start van wat inmiddels is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf waar elke dag in het teken staat van menselijk bewegen en presteren. Al 75 jaar.  

Die ergometer, die is er natuurlijk nog steeds en is inmiddels wereldwijd de gouden standaard. In 75 jaar zijn er een hoop vernieuwingen, verbeteringen en uitbreidingen geweest. We verkopen niet alleen meer een ergometer, maar we leveren een hoogwaardig aanbod aan producten en diensten op het gebied van leefstijl, sport, preventie en zorg.

Die gouden standaard kunnen we alleen worden doordat we samenwerken met onze zusterbedrijven, ons netwerk en onze partners. Samen worden we sterker en lopen we voorop. Op een geheel eigen wijze waarin kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid voorop staan. Zodat ieder zichzelf kan ontwikkelen en gedreven wordt om het beste uit zichzelf én elkaar te halen.

We zijn trots dat we ons in die 75 jaar hebben ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf dat een belangrijke bijdrage levert aan het verbeteren van de gezondheid en prestaties van zoveel mensen! Daarom besteden we in het jubileumjaar 2023 aandacht aan de geschiedenis van ons bedrijf. We vertellen verhalen van partners en medewerkers en natuurlijk vieren we ons jubileumfeest!