Geriatriedagen 2019 | ’s Hertogenbosch | 7 & 8 februari 2019

Geplaatst op

Donderdag 7 en vrijdag 8 februari vindt in het congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch opnieuw de Geriatriedagen plaats. Dit tweedaagse congres staat compleet in het teken van ouderenzorg en geneeskunde. Het congres is dé ontmoetingsplek voor professionals die zich inzetten voor kwalitatief hoogstaande geriatrische zorg en behandeling van mensen met multiproblematiek. Multidisciplinaire samenwerking is kenmerkend voor klinische geriatrie; daarom komen plenaire sessies met uiteenlopende onderwerpen als de ziekte van Parkinson (prof. dr. Teus van Laar), de invloed van obesitas op het ouder worden (prof. dr. ir. Marjolein Visser) en de sociale benadering van dementie (prof. mr. dr. Anne-Mei The) aan bod.

Programma Geriatriedagen 2019

Er zijn diverse sprekers uitgenodigd die de eerder genoemde aandachtsgebieden verder zullen uitlichten. Enkele sprekers zijn in de vorige alinea uitgelicht. Het volledige programma kunt u terug vinden op de website van de geratriedagen. Of in de aankondiging hieronder.

Programma en aankondiging 2019

Inschrijven en meer informatie via de website: website Geriatriedagen

Exposanten

Naast de diverse workshops, plenaire sprekers en onderwerpen die aan bod komen, zullen er ook diverse exposanten aanwezig zijn. Uiteraard zijn ook is ook ProCare weer vertegenwoordigd op de Geriatriedagen 2019. Bent u benieuwd naar de meest recente ontwikkelingen binnen de geriatrie? Nieuwste technologieën of  hoe u de apparatuur het beste in kunt zetten m.b.t. uw doelgroep? Kom dan lang onze stand 7 en 8 februari!