Wederom een geslaagde ISO audit!

Geplaatst op

Afgelopen dinsdag 6 en woensdag 7 juni was DEKRA Certification B.V. wederom bij ons op bezoek voor een periodieke ISO audit. Voor ons altijd een spannend moment! Het doel van deze audit is het controleren en toetsen van onze kwaliteitssystemen. Met andere woorden: doen we wat we zeggen dat we doen? Binnen ProCare werken we namelijk veelal volgens voorop gestelde regels en normen zoals die zijn vastgelegd in ISO13485 / ISO9001. Wat bijvoorbeeld wordt gecontroleerd is de manier waarop er binnen ons bedrijf wordt omgegaan met klachten. Zowel dinsdag als woensdag werd er steekproefsgewijs verschillende afdelingen bezocht en gecontroleerd. Niet alleen ProCare maar ook onze zusterbedrijven kregen bezoek.

ISO audit

Uitkomst ISO audit

De uitkomst van de audit was wederom positief. Zo werden we onder andere gecomplimenteerd voor onze houding ten aanzien van het kwaliteitsbeleid. Een compliment waar we erg blij mee zijn! Kwaliteit is voor ProCare namelijk niet alleen ontzettend belangrijk binnen onze bedrijfsprocessen. Ook onze klanten laten we graag kwaliteit zien. Of dat nou zit in de langdurige relatie die we opbouwen, de manier waarop we helpen met een installatie of de kwalificaties en specialisaties van ons personeel. We laten dit allemaal graag terugkomen in onze slogan, we take intensive care, en in onze kernwaarden.

Tot slot kregen we binnen de gehele holding nog complimenten voor de open sfeer en de processen die over het algemeen goed geregeld zijn. Uit de inspectie kwamen wel enkele kleine aandachtspunten naar voren. Uiteraard gaan we hiervoor een actieplan inzetten. We willen ons graag blijven verbeteren.

Vervolg

De auditor heeft ook hier en daar al wat suggesties gegeven voor de vernieuwde audit van volgend jaar. Dan wordt de Lode Holding opnieuw geïnspecteerd volgens de vernieuwde versie van ISO 13485:2016. Wederom een spannend moment!