HUR krachtapparatuur, nieuw in ons programma!

Geplaatst op

Sinds 1 augustus is ProCare exclusief distributeur van het Finse merk HUR in Nederland: HUR_Procare_PressRelease. HUR krachtapparatuur en de software van dit merk kenmerkt zich door een state-of-the-art ontwerp, gebruiksvriendelijkheid én als belangrijkste punt de natuurlijke krachtoverdracht op pneumatische basis (luchtdruk). Hierdoor past de weerstand van de apparatuur zich aan aan de door de spier gegenereerde kracht. Ontwikkeld voor, en daarmee perfect passend binnen, revalidatie, geriatrie en fysiotherapie.

HUR apparatuur

De krachtapparatuur van HUR is opgedeeld in een lijn voor fysiotherapie, revalidatie, active ageing en een rolstoel toegankelijke lijn. Om de zoektocht naar de juiste apparatuur voor u te vereenvoudigen hebben wij deze lijnen opgedeeld in Armen & Schouders, Buikspieren & Rug en Benen. Enkele producten die u hier kunt tegenkomen ,zijn bijvoorbeeld de Leg Press, Curl down, Twist, Chest Press en de Leg Extension. Per product wordt afgebeeld welke spieren met het apparaat getraind worden.

De apparatuur is uit te rusten met extra opties zoals een touchscreen display en trainings-/feedbackmogelijkhede via SmartTouch of SmartCard.

Een innovatief en wereldwijd gerenommeerd merk waar wij trots op zijn!

Uw contactpersoon voor HUR krachtapparatuur binnen ProCare is Wilco Nammensma.