Inspanningsfysiologie & ECG apparatuur

Producten - Inspanningsfysiologie & ECG apparatuur

Deze selectie van geavanceerde apparatuur en systemen biedt een uitgebreide oplossing voor inspanningsonderzoek, sporttesten en medische metingen. Met draagbare en draadloze opties zoals de Cortex Metamax 3B en de Lactate Scout 4 kunnen professionals nauwkeurige analyses uitvoeren, zowel binnen als buiten het laboratorium. De Cortex MetaSwim biedt een speciale oplossing voor zwemmers, terwijl Labtech's ECG-systemen en Strässle vacuümsystemen betrouwbare prestaties leveren in medische en onderzoeksomgevingen.

7 producten
Product details
Strassle DT100
Bedrijfsgeneeskunde Inspanningsfysiologie & ECG apparatuur

Strässle

Strässle ECG Zuigelektrodensystemen

Product details
Lactate Scout 4
Inspanningsfysiologie & ECG apparatuur Sports Performance & Timing

Lactate Scout 4 lactaatmeter

Lactate Scout 4 lactaatmeter

Inspanningsfysiologie- & ECG-apparatuur

Een effectieve training begint met een goed begrip van de fysiologische reacties van het lichaam tijdens inspanning. Bij ProCare bieden we geavanceerde inspanningsfysiologie- en ECG-apparatuur die onmisbaar is voor iedereen die serieus bezig is met sportwetenschap, coaching of gezondheid. Onze Cortex-apparatuur, waaronder de Cortex Metalyzer 3B, de Cortex Metamax 3B en de Cortex Metaswim, biedt nauwkeurige metingen voor een breed scala aan inspanningstesten, inclusief ECG-metingen.

Inspanningsfysiologie en ECG: het optimaliseren van prestaties en gezondheid

Inspanningsfysiologie in combinatie met ECG (elektrocardiografie) is de wetenschap die zich bezighoudt met de effecten van lichamelijke inspanning op het menselijk lichaam, inclusief de elektrische activiteit van het hart. Het bestudeert hoe het lichaam reageert op verschillende vormen van inspanning en hoe deze reacties kunnen worden geoptimaliseerd voor maximale prestaties en gezondheid.

Belangrijke concepten in inspanningsfysiologie en ECG

  • Maximale zuurstofopname (VO2max): Dit is de maximale hoeveelheid zuurstof die het lichaam kan opnemen en gebruiken tijdens maximale inspanning. Met de Cortex-apparatuur kunnen we de VO2max nauwkeurig meten, terwijl gelijktijdig ECG-metingen worden uitgevoerd, waardoor sporters een beter inzicht krijgen in hun conditie en prestatieniveau, evenals hun hartgezondheid.
  • Anaerobe Drempel (AD): Dit is het punt waarop het lichaam overgaat van aerobe naar anaerobe energieproductie. Met de Cortex-apparatuur kunnen we de AD nauwkeurig bepalen, terwijl gelijktijdig ECG-metingen worden uitgevoerd, waardoor sporters kunnen trainen op de juiste intensiteit om hun prestaties te verbeteren en overtraining te voorkomen, terwijl ook de hartgezondheid wordt gemonitord.

De voordelen van Cortex-inspanningsfysiologie- en ECG-apparatuur

Onze Cortex-apparatuur biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • Nauwkeurigheid: Onze apparatuur levert nauwkeurige en betrouwbare metingen, zodat sporters en coaches kunnen vertrouwen op de verkregen gegevens.
  • Flexibiliteit: Met verschillende modellen, waaronder de Cortex Metalyzer 3B, de Cortex Metamax 3B en de Cortex Metaswim, bieden we oplossingen voor een breed scala aan toepassingen.
  • Gebruiksgemak: Onze apparatuur is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen, zowel voor inspanningsfysiologie als ECG-metingen, zodat u snel en gemakkelijk aan de slag kunt.

Verbeter trainingsresultaten

Of u nu een professionele atleet bent die zijn prestaties wil verbeteren, een coach die zijn team naar de overwinning wil leiden, of een gezondheidsprofessional die zijn patiënten wil helpen hun fitnessdoelen te bereiken, inspanningsfysiologie en ECG zijn onmisbare instrumenten. Met de geavanceerde Cortex-apparatuur van ProCare kunt u uw trainingsresultaten naar een hoger niveau tillen, terwijl u ook de hartgezondheid van uzelf of uw atleten bewaakt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze Cortex-inspanningsfysiologie- en ECG-apparatuur en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw trainingsresultaten te verbeteren.