Inspanningsfysiologie & ECG apparatuur

Producten - Inspanningsfysiologie & ECG apparatuur

Deze selectie van geavanceerde apparatuur en systemen biedt een uitgebreide oplossing voor inspanningsonderzoek, sporttesten en medische metingen. Met draagbare en draadloze opties zoals de Cortex Metamax 3B en de Lactate Scout 4 kunnen professionals nauwkeurige analyses uitvoeren, zowel binnen als buiten het laboratorium. De Cortex MetaSwim biedt een speciale oplossing voor zwemmers, terwijl Labtech's ECG-systemen en Strässle vacuümsystemen betrouwbare prestaties leveren in medische en onderzoeksomgevingen.

7 producten
Product details
Strassle DT100
Bedrijfsgeneeskunde Inspanningsfysiologie & ECG apparatuur

Strässle

Strässle ECG Zuigelektrodensystemen

Product details
Lactate Scout 4
Inspanningsfysiologie & ECG apparatuur Sports Performance & Timing

Lactate Scout 4 lactaatmeter

Lactate Scout 4 lactaatmeter

Inspanningsfysiologie & ECG apparatuur

Cortex Metamax 3B: Draagbare Ademgasanalyse voor inspanningsonderzoek

De Cortex Metamax 3B is een draagbaar en draadloos systeem voor inspanningsonderzoek buiten het inspanningslab. Het biedt een oplossing voor ademgasanalyse in de sport en wetenschap waarbij testen buiten het lab noodzakelijk zijn.

Cortex metalyzer 3B: professionele inspanningstesten

De Cortex Metalyzer 3B is speciaal ontworpen voor professionals om inspanningstesten uit te voeren. Het maakt gebruik van geavanceerde technologie voor accurate analyses, waardoor het een compleet product is voor onder andere sporttesten.

Cortex MetaSwim: innovatieve CPET-meting voor zwemmers

De Cortex MetaSwim is een innovatief product dat een CPET-meting kan afnemen bij zwemmers. Het is een uitbreiding voor de Cortex Metamax 3B, waarmee het prestatievermogen van zwemmers getest en geanalyseerd kan worden.

 

Labtech: Geavanceerde ECG-systemen

Labtech is een toonaangevende leverancier van geavanceerde ECG-systemen. Ze bieden systemen voor zowel rust- als stress-ECG, met en zonder ingebouwde bloeddrukmeter, waardoor ze een breed scala aan behoeften kunnen bedienen.

Strässle vacuümsystemen: betrouwbaarheid en efficiëntie

Strässle vacuümsystemen staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid, intuïtieve gebruiksgemak en enorme efficiëntie. Met productseries zoals DT100, DT80, Easy en DT Basic biedt Strässle oplossingen voor diverse toepassingsgebieden.

Lactate Scout 4: betrouwbare lactaatmeter voor sportwetenschap

De Lactate Scout 4 is de nummer #1 keuze voor sportwetenschappers en professionele atleten. Het is een eenvoudige en betrouwbare lactaatmeter, perfect geschikt voor trainingen buiten, in de sportschool of voor het analyseren van prestaties in een lab.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.