Isokinesie & Hand held dynamometers

Producten - Isokinesie & Hand held dynamometers

Ontdek onze geavanceerde spierkrachtmetingstools voor nauwkeurige evaluatie en effectieve revalidatie. De De Jamar Hand Dynamometer, MicroFET 2 Dynamometer en Biodex System 4 bieden betrouwbare prestaties in wetenschappelijk onderzoek en bedrijfsgeneeskunde. Meet spierkracht en functionele prestaties tot in detail, optimaliseer behandelplannen en behaal uitstekende resultaten met precisie en technologie, inclusief isokinesie en hand-held dynamometers.

3 producten
Product details
Jamar
Isokinesie & Hand held dynamometers

Jamar

Jamar Hydraulische Handdynamometer

Isokinesie & Hand held dynamometers

Ontdek de ultieme oplossingen voor nauwkeurige spierkrachtmeting en doelgerichte revalidatie. De De Jamar Hand Dynamometer is een pionier op het gebied van handkrachtmeters en wordt al jarenlang vertrouwd in wetenschappelijk onderzoek en bedrijfsgeneeskunde.

Voor precisie en geavanceerde metingen is er de MicroFET 2 Dynamometer. Deze krachtmeter biedt gedetailleerde metingen van spierkracht en functionele prestaties, essentieel voor effectieve behandelplannen en revalidatieprotocollen.

 

De Biodex System 4 maakt geautomatiseerde, isokinetische testen met constante snelheid mogelijk. Uitgerust met gebruiksvriendelijke software, is het ideaal voor het evalueren en trainen van spieren en gewrichten, waardoor het een onmisbaar instrument is in de revalidatiepraktijk.

Ontdek vandaag nog deze geavanceerde spierkrachtmetingstools voor nauwkeurige evaluatie en effectieve revalidatie. Met isokinesie en hand-held dynamometers kunt u behandelplannen optimaliseren en uitstekende resultaten behalen, dankzij de kracht van precisie en technologie.