Loopanalyse, Spronganalyse & Fysiotherapie

Producten - Loopanalyse, Spronganalyse & Fysiotherapie

Onze selectie van hoogwaardige apparatuur, waaronder de XSENSOR Intelligent Insoles Pro, Microgate Gyko en GAITRite Walkway System, biedt objectieve metingen om de voortgang van uw behandelingen nauwkeurig te volgen en effectieve therapieën te ontwikkelen. Met Euleria's oplossingen kunt u uw praktijk verbeteren en uw patiënten de best mogelijke zorg bieden.

Loopanalyse, Spronganalyse & Fysiotherapie

Optimaliseer uw loopanalyse, spronganalyse & fysiotherapie met geavanceerde technologieën buiten het lab. De XSENSOR Intelligent Insoles Pro biedt gedetailleerde metingen van plantaire druk, looppatronen en voetfuncties, terwijl de natuurlijke bewegingen van uw patiënten behouden blijven.

Voeg objectieve metingen toe aan uw analyse met de Microgate Gyko, een betrouwbaar product voor het meten van lichaamsbewegingen. Dankzij de eenvoudige bevestiging aan accessoires zoals een borststuk, gordel of fitnessapparatuur, verkrijgt u nauwkeurige gegevens voor een grondige analyse van loop- en sprongpatronen.

Het GAITRite Walkway System biedt draagbare loopanalyse met een snelle setup, waardoor u binnen enkele minuten spatiotemporele parameters kunt meten. Dit stelt u in staat om waardevolle inzichten te verkrijgen en de voortgang van uw patiënten nauwkeurig te volgen tijdens de fysiotherapeutische behandeling.

 

Voor een uitgebreide analyse van looppatronen, sprongvermogen en functionele beoordeling, biedt het Microgate OptoJump Next systeem een complete oplossing met nauwkeurige metingen voor een grondige evaluatie van de prestaties van uw patiënten.

Verbeter de bewegingsanalyse en functionele beoordeling van uw patiënten met het innovatieve Microgate OptoGait systeem, speciaal ontworpen voor fysiotherapie en het beoordelen van afwijkende gangbeelden.

Euleria biedt een uitgebreid assortiment aan medische hulpmiddelen voor loopanalyse, spronganalyse en fysiotherapie, zowel in de kliniek als op afstand. Met onze geavanceerde oplossingen kunt u de beste zorg bieden en de revalidatie van uw patiënten optimaliseren.