Loopondersteuning

Producten - Loopondersteuning

Ontdek het Biodex Unweighing System: een geavanceerd loopondersteuningssysteem voor veilige en comfortabele looptraining. Het verlicht een deel van het lichaamsgewicht, terwijl maximale veiligheid gegarandeerd blijft. Met dynamische ondersteuning tijdens het lopen wordt een natuurlijke beweging gestimuleerd. Verbeter het herstel en de revalidatie van uw patiënten met Biodex.
1 producten
Product details
Biodex Unweighing System
Loopondersteuning

Biodex

Biodex Unweighing System

Loopondersteuning

Biodex Unweighing System

De ultieme oplossing in loopondersteuning die patiënten een veilige en comfortabele omgeving biedt om hun looppatroon te verbeteren. Met het Unweighing System kunnen we een deel van het lichaamsgewicht van de patiënt wegnemen, terwijl we tegelijkertijd de hoogste normen voor veiligheid en comfort waarborgen. Dit geavanceerde systeem beschikt over een dynamisch suspensiemechanisme dat de verticale verplaatsing van het lichaamszwaartepunt tijdens het lopen ondersteunt, waardoor een natuurlijke loopbeweging gestimuleerd wordt en blessures voorkomen worden.

 

Dankzij het Biodex Unweighing System heeft de therapeut volledige toegang tot de patiënt, wat de mogelijkheid biedt voor nauwkeurige observatie en gerichte ondersteuning tijdens de therapie. Dit resulteert in een verhoogde effectiviteit en efficiëntie van de behandeling. Ontdek vandaag nog hoe onze geavanceerde loopondersteuningssystemen het verschil kunnen maken in het herstel en de revalidatie van uw patiënten.