1080 Motion

1080 Motion is de leider in technologische oplossingen voor neuromusculaire testen en training in sport en revalidatie. Het merk werkt dagelijks aan het creëren van gebruiksvriendelijke applicaties met een basis in de wetenschap.

1080 Motion oplossingen

1080 Motion heeft revolutionaire oplossingen voor training op snelheid, kracht, en behendigheid: de hoogwaardige tools maken gebruik van een computergestuurd, gemotoriseerd kabelsysteem. Hiermee kunnen coaches, trainers en revalidatieprofessionals weerstand toevoegen in een breed scala aan fundamentele oefeningen en functionele bewegingen.

Toepassingen met 1080 Motion

Resisted/Assisted-modes voor explosieve, excentrische, isokinetische en andere gerichte soorten training | Intuïtief tabletdisplay | Individualiseer belasting, snelheid en traagheid voor elke set en herhaling | Real-time feedback en data-analyse via ons cloudgebaseerde platform

Zij gingen u voor

Topsportcentrum Papendal | Vlaamse Atletiek Liga | Waalse Atletiek Liga

Geavanceerde algoritmen

Creëer weerstand tot 300 kg en tot 3 keer excentrische overbelasting, gereguleerd door de geavanceerde algoritmen. Kies het juiste volume, de juiste intensiteit en de juiste weerstandsmodus om de efficiëntie en veiligheid van trainingen te maximaliseren.

Waarom u kiest voor ProCare

ProCare is specialist in beweging. We leveren niet alleen apparatuur en software, maar gaan net dat stapje verder. Dat betekent dat we onze kennis over de bewegingswetenschap inzetten om medisch specialisten te adviseren over bruikbare oplossingen. Nadat we de apparatuur en software bij u installeren, geven we producttrainingen én bieden we een compleet pakket voor support en onderhoud. Kortom: ProCare ontzorgt van A tot Z.

Showing all 3 results

Vragen?