ActiGraph

ActiGraph is een merk dat wereldwijd bekend staat om de meting van activiteiten en snelheid. De producten van dit merk behoren tot de meest gebruikte en op grote schaal gevalideerde apparaten in hun soort. Het flexibele en innovatieve software platform combineert krachtige data-analyse met uitgebreide studies en functies voor logistieke ondersteuning. De activiteitenmonitors van dit merk kunnen met name worden in gezet op het gebied van wetenschap en onderzoek. Ook zijn ze erg interessant voor patiëntmonitoring, bijvoorbeeld bij clinical trials en farmaceutische onderzoeken en voor onderzoeken binnen active ageing.

Activiteitenmonitoring

De meters van ActiGraph bieden een objectieve 24-uurs waarneming en registratie van de lichamelijke activiteit en slaap-waakmetingen. De producten meten onder andere de hartslag, energieverbruik, METs, lichamelijke activiteit intensiteit, hartslag RR-intervallen **, positie bepaling, totale slaaptijd, slaap-efficiëntie en omgevingslicht. In combinatie met de ActiLife 6 software, bieden de producten de meest geavanceerde communicatie, data opslag, screening en analysefuncties in de industrie. Ook is het mogelijk om de meters via Bluetooth te koppelen met een smartphone en de ActiGraph app.

Professionele Activity Tracker

ActiGraph onderscheidt zich als een toonaangevende professionele activity tracker. ActiGraph is daarmee een uitstekend alternatief voor de Philips Actiwatch, die niet meer verkrijgbaar is. Met geavanceerde technologie en nauwkeurige metingen speelt ActiGraph een essentiële rol bij het monitoren en analyseren van fysieke activiteit op professioneel niveau. Deze hoogwaardige activity tracker biedt onderzoekers en andere professionals de mogelijkheid om waardevolle gegevens te verzamelen over bewegingspatronen, slaapkwaliteit en gezondheidsdoelen. Of het nu wordt ingezet in de sportwetenschap, klinisch onderzoek of welzijnsprogramma's, ActiGraph levert betrouwbare informatie die diepgaand inzicht verschaft in de levensstijl van individuen.

Showing all 5 results

Vragen?