ActiGraph

ActiGraph is een merk dat wereldwijd bekend staat om de meting van activiteiten en snelheid. De producten van dit merk behoren tot de meest gebruikte en op grote schaal gevalideerde apparaten in hun soort. Het flexibele en innovatieve software platform combineert krachtige data-analyse met uitgebreide studies en functies voor logistieke ondersteuning. De activiteitenmonitors van dit merk kunnen met name worden in gezet op het gebied van wetenschap en onderzoek en dan met name binnen slaapstudies/actigrafie. Ook zijn ze erg interessant voor de toepassing active ageing.

Activiteitenmonitoring

De meters van ActiGraph bieden een objectieve 24-uurs waarneming en registratie van de lichamelijke activiteit en slaap-waakmetingen. De producten meten onder andere de hartslag, energieverbruik, METs, lichamelijke activiteit intensiteit, hartslag RR-intervallen **, positie bepaling, totale slaaptijd, slaap-efficiëntie en omgevingslicht. In combinatie met de ActiLife 6 software, bieden de producten de meest geavanceerde communicatie, data opslag, screening en analysefuncties in de industrie. Ook is het mogelijk om de meters via Bluetooth te koppelen met een smartphone en de ActiGraph app.

Drie verschillende modellen

Inmiddels zijn er drie verschillende modellen op de markt die ook via ProCare verkrijgbaar zijn. De verschillende activiteitmonitors hebben allemaal een eigen doel en toepassing. De verschillen tussen de modellen hebben we hieronder uiteen gezet.

Actigraph Monitors

 


Alle 3 resultaten

Vragen?