AlterG

AlterG heeft één missie: mensen aan het bewegen krijgen. Elke dag is dit bedrijf bezig met onderzoek, innovatie, en het ontdekken van nieuwe technologieën en applicaties voor hun producten. Deze producten en support worden continu ingezet om hersteltijd, letselvermindering en de mobiliteit van de patiënt te verbeteren. Tegelijkertijd maakt AlterG het mogelijk om nieuwe services en inkomstenstromen in de praktijk te verkrijgen. Een van de bekendste producten van dit merk is de Anti-Gravity loopband en de Bionic Legs.

Innovatie en techniek

De technologie van Anti Gravity loopband werd ooit door founder Sen Whalen samen met zijn vader ontwikkeld in de familiegarage. Het merk zocht naar wat mogelijk is tijdens fysieke therapie en een atletische training. De anti-zwaartekracht loopband kan met name goed worden ingezet voor atleten. De overige producten worden wereldwijd ingezet voor verschillende toepassingen als fysiotherapie, revalidatie en active ageing. Meer dan 1000 organisaties maken inmiddels gebruik van de techniek van AlterG en professionele atleten trainen met dit product.

Leasemogelijkheden

Een AlterG kan in één keer aangeschaft worden, maar ook leasen tegen een aantrekkelijk tarief behoort tot de mogelijkheden. De investering wordt op deze manier verspreid over maanden waardoor het risico kleiner wordt. De liquiditeit wordt gewaarborgd. Het grote voordeel is dat de AlterG na het volbrengen van de leasetermijn uw eigendom kan zijn. Wilt u meer informatie over de leasemogelijkheden? Dan kunnen we u hier uitgebreid over informeren. Neem contact op door middel van het contactformulier of bijvoorbeeld de chat.

Showing all 6 results

Vragen?