Amplivox

Amplivox is een merk met wereldklasse oplossingen op het gebied van audiometrie. Amplivox heeft een breed aanbod van producten en services om tegemoet te komen aan de eisen van beroeps audiologen en professionals in de gezondheidszorg. Het bedrijf focust zich met name op oplossingen en innovatie en biedt verscheidene apparatuur voor specifieke markten, zoals bijvoorbeeld succesvolle tympanometrie binnen de Audiologie, ENT en eerstelijns gezondheidszorg. Hiervoor ontwikkelen ze snelle, accurate middenoor meetinstrumeren die draagbaar zijn en makkelijk in gebruik.

Innovatieve oplossingen voor audiologische metingen

Om optimaal gehoortesten uit te kunnen voeren, ontwerpt Amplivox innovatieve oplossingen om metingen uit te kunnen voeren. Zoals diagnostische en klinische audiometers die draagbaar zijn. Maar ook tympanometers behoren tot de mogelijkheden. De complete oplossingen richten zich niet alleen op audiometrie, ook spirometrie en zichtscreening behoren tot de mogelijkheden. Het productaanbod van dit merk bestaat specifiek uit de volgende productcategorieën:

  • Tympanometers
  • Diagnostische audiometers
  • Screening audiometers
  • Elektro acoustische oorsimulators
  • Acoustische cabines
  • Audiometrie software
  • Audiocups

Amplivox aanbod ProCare

ProCare biedt verschillende audio- en tympanometers. Zo is er een manuele screening audiometer beschikbaar, een draagbare automatische audiometer en een PC-based audiometer. Ook een tympanometer behoort tot de mogelijkheden. We kunnen u niet alleen adviseren op het gebied van de producten van dit merk. Ook kunnen we advies voor u uitbrengen op het gebied van complete praktijkinrichtingen.

Advies?

Wilt u bijvoorbeeld meerdere apparatuur aanschaffen? Dan bent u bij ProCare aan het juiste adres. U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden door een offerte op te vragen bij een van de producten waarin u gedesinteresseerd bent. Maar het is ook mogelijk om contact op te nemen met een van onze enthousiaste accountmanagers door te mailen. En ook direct chatten met een collega behoort te de mogelijkheden. We staan voor u klaar!

Showing all 6 results

Vragen?