Baseline

Sinds 1980 worden de meetinstrumenten van Baseline veelvuldig gebruikt. Deze meetinstrumenten worden gebruikt door orthopedisten, therapeuten en professoren. De meetinstrumenten worden geproduceerd in de Verenigde Staten. Deze instrumenten dragen het CE-keurmerk voor verkoop buiten de Verenigde Staten. De productlijn bestaat uit verschillende meetinstrumenten, bijvoorbeeld voor het meten van zintuiglijke waarneming, lichaamsmaten en Range of Motion.

Baseline meetinstrumenten

De  meetinstrumenten kunnen veelvuldig worden ingezet. Zo kan de Baseline LiTE, een hydraulische handdynamometer, makkelijk versteld worden in 5 verschillende standen, zodat verschillende handgrootten te meten zijn. Deze handdynamometer heeft meetbereik van 0 tot 90 kilogram. De Baseline Sit & Reachbox Basic is geschikt voor het meten van de romp en laat de meetwaarden zien in inches en centimeters.

Advies?

In ons assortiment vindt u verschillende meetinstrumenten van Baseline. Deze meetinstrumenten verkopen we alleen binnen de bedrijfsgeneeskunde voor arbo-, bedrijfs- en huisartsen. We kunnen u voorzien van uitgebreid advies. Dit kan met betrekking tot de aanschaf van een van de meetinstrumenten of als u benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn van het product. U kunt een offerte aanvragen door een van de onderstaande producten te kiezen. Als het gewenste product er niet bij staat kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers door te chatten of het contactformulier in te vullen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn!

Showing all 2 results

Vragen?