CardioChek

De CardioChek familie bestaat uit producten die medische apparatuur bevatten, test strips, kwaliteitscontrole en management tools op het gebied van informatie en communicatie. Er zijn verschillende modellen die gebruikt kunnen worden, waaronder de CardioChek PA en de CardioChek Plus. Medische professionals kunnen deze apparatuur gebruiken voor testen, maar ook tijdens opleidingen. De test systemen zijn simpel en makkelijk in gebruik. De analyzers zijn een van de snelste, betaalbaar en ze beschikken over gebruikersvriendelijke methoden om nauwkeurige lipidewaarden te bepalen.

High Quality producten

De producten van CardioChek zijn van hoge kwaliteit. Alle apparatuur kan in de hand worden gehouden tijdens het meten en maakt gebruik van batterijen. De analyzers vragen om een kleine bloedsample van een simpele stick voor de vingers. In minder dan 90 seconden, kunnen test systemen de waarden en metingen weergeven waarbij gebruik wordt gemaakt van dezelfde technologie als klinische labs. De test strips bieden een medische professionaliteit die het mogelijk maken om meer dan 10 unieke testen uit te voeren, waaronder: cholesterol, HDL cholesterol, triglycerides en glucose.
Daarnaast berekent het CardioChek systeem ook cholesterol ratio's. PTS panel controls bieden de zekerheid dat het systeem naar behoren werkt.

Advies?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met CardioChek? Neemt u dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of met ons te chatten. Ook is het mogelijk om per onderstaand product een offerte aan te vragen. Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen voor een enkel product maar ook voor een complete praktijk- of labinrichting. U kunt verschillende apparatuur voor uw praktijk of organisatie bij ons vinden.

Enige resultaat

Vragen?