Cometa

Cometa is vernieuwd! Vanaf nu is het nieuwe WaveX device beschikbaar met de PicoX, MiniX, TrackX en Picolite probes. De WaveX is de vervanger van voorganger Cometa Wave Plus, welke op aanvraag nog beschikbaar blijft. Op zoek naar een instapmodel voor EMG? Dan is de nieuwe Picoblue dé oplossing.

EMG systemen van Cometa

Cometa heeft de ideale EMG-systemen voor het meten van menselijke spieractiviteit. Het systeem werkt met surface elektroden, die een uitstekend algemeen beeld geven over spieractiviteit. Eén van de punten waar Cometa in uitblinkt zijn de probes, die erg klein en licht van formaat zijn, een lage fixed latency hebben en beschikbaar zijn in memory en waterproof uitvoering. Daarnaast hebben alle producten een verbeterde signaaltechnologie, wat de kans op verstoring door verschillende signalen in een ruimte verkleint.

Compleet ganglab met EMG

Het Cometa EMG-systeem wordt regelmatig in combinatie met een 2D of 3D videoanalyse systeem ingezet. De EMG-data kan dan ook eenvoudig gekoppeld worden aan de softwaresystemen van Vicon en CONTEMPLAS. Uiteraard is Cometa ook los te gebruiken, dankzij de eigen EMG and Motion Tools software.

Cometa toepassingen

Klinisch gangbeeldonderzoek | Bewegingsanalyse sport performance | Biomechanica in wetenschap & onderzoek | EMG onderzoek bij dieren

Zij gingen u voor

Gerenommeerde revalidatiecentra, universiteiten, en sportclubs in de Benelux kozen al voor een Cometa EMG systeem.

Waarom u kiest voor ProCare

ProCare is specialist in beweging. We leveren niet alleen apparatuur en software, maar gaan net dat stapje verder. Dat betekent dat we onze kennis over de bewegingswetenschap inzetten om medisch specialisten te adviseren over bruikbare oplossingen. Nadat we de apparatuur en software bij u installeren, geven we producttrainingen én bieden we een compleet pakket voor support en onderhoud. Kortom: ProCare ontzorgt van A tot Z.

Showing all 6 results

Vragen?