Contemplas

CONTEMPLAS is dé innovatieve speler op het gebied van bewegingsanalyse en tegelijkertijd al jaren de vertrouwde oplossing voor veel gebruikers. Waar tegenwoordig de basis van video ligt bij het filmen met de telefoon of via een app, brengt CONTEMPLAS de wereldwijde fysiotherapie, revalidatie, podologie en sport naar een professioneler level voor het filmen, analyseren en rapporteren van bewegingen.

Een complete CONTEMPLAS oplossing

Een CONTEMPLAS systeem is volledig in te richten naar uw wensen en toepassingen. Een totaaloplossing bestaat altijd uit een video-analysesysteem met Contemplas TEMPLO® software. Uitbreidingen met 2D of 3D tracking, markerless tracking, krachtplaten of EMG systemen behoren tot de mogelijkheden. Welke hardware en software u nodig heeft, is afhankelijk van het doel van uw analyse.

CONTEMPLAS toepassingen

Klinisch gangbeeldonderzoek | Spronganalyse | (Retail) Running analyse | Zwemanalyse | Houding analyse

Zij gingen u voor

Gerenommeerde revalidatiecentra, fysiotherapeuten, podologen, running stores en sportclubs in de Benelux kozen al voor een CONTEMPLAS oplossing. In deze case leest u over de toepassing van Revalidatiecentrum Adelante van hun gloednieuwe CMAX totaaloplossing met 2D videoanalyse-apparatuur, Templo-software en krachtplaten.

Waarom u kiest voor ProCare

ProCare is specialist in beweging. We leveren niet alleen apparatuur en software, maar gaan net dat stapje verder. Dat betekent dat we onze kennis over de bewegingswetenschap inzetten om medisch specialisten te adviseren over bruikbare oplossingen. Nadat we de apparatuur en software bij u installeren, geven we producttrainingen én bieden we een compleet pakket voor support en onderhoud. Kortom: ProCare ontzorgt van A tot Z.

Showing all 4 results

Vragen?