Contemplas

Het Duitse Contemplas ontwikkelt software oplossingen voor algemene bewegingsanalyse. De producten worden wereldwijd gedistribueerd. Inmiddels is het bedrijf al 10 jaar bezig om innovatieve analyse systemen aan professionals te leveren in verschillende toepassingsgebieden. Hoge kwaliteit, innovatie en succesvolle oplossingen zijn de belangrijkste pijlers van dit merk. Contemplas heeft enkele verschillende producten op de markt gebracht waarvan de Templo Software misschien wel de allerbelangrijkste is. Deze software is toegespitst op bewegingsanalyses binnen verschillende gebieden als lopen, rennen, sporten als springen. Deze software kan goed worden ingezet op het gebied van fysiotherapie en sport performance.

Meer Contemplas producten

De TEMPLO Software is niet het enige product dat ontwikkeld is door dit bedrijf. Contemplas richt zich namelijk ook op hardware als krachtplaten, EMG's en sprint startblokken. ProCare biedt u de keuze uit enkele verschillende producten van deze fabrikant die u goed in kunt zetten en kunt combineren om optimale analyses uit te kunnen voeren.

Markerless oplossing

Eén van de nieuwste ontwikkelingen binnen de bewegingsanalyse is markerless tracking, oftewel videoanalyse zonder dat er markers op het lichaam nodig zijn. De nieuwe markerless tracking bespaart u waardevolle analysetijd met de hoogste meetnauwkeurigheid. Markerless tracking is mogelijk binnen de 2D videoanalyse oplossingen van Contemplas en binnen 3D videoanalyse oplossingen van Contemplas en Vicon. Wilt u weten welke techniek het beste past bij uw vraagstuk, dan adviseren onze specialisten u graag over de verschillen tussen markerbased en markerless technologieën. 

Showing all 4 results

Vragen?