Cortex

Cortex Biophysik GmbH levert al meer dan 25 jaar wereldwijd spirometrie-apparatuur voor medische professionals. Daarmee is deze organisatie marktleider op het gebied van cardiopulmonaire inspanningstesten. Het bedrijf is gevestigd in Leipzig, Duitsland. Alle werkzaamheden, ontwikkelingen en support worden daar gedaan, wat zorgt voor een zeer korte lijn en snelle link tussen Duitsland en ProCare. Dit uit zich bijvoorbeeld in een zeer korte servicetijd. Service en reparaties worden primair bij ProCare uitgevoerd. Daarnaast is er een nauwe relatie tussen ProCare en dit merk. ProCare vertegenwoordigt de producten van Cortex al geruime tijd. Dat heeft er toe geleid dat deze verspreid staan door heel de Benelux  en veelvuldig wereldwijd worden ingezet.

Visie Cortex

Blijven ontwikkelen op het gebied van innovaties en techniek: dat is waar het merk voor staat. Zo waren zij bijvoorbeeld de eerste fabrikant die mobiele spirometrie metingen kon aanbieden. Onder andere in de vorm van de MetaMax. Door de vele features en moderne techniek wordt de apparatuur van dit merk wereldwijd ingezet door cardiologen, longartsen, revalidatieartsen, sportartsen en (top)sportspecialisten als de (mobiele) oplossing voor ademgasanalyse op medisch-, sport en onderzoek vlak.

Het merk biedt drie gespecialiseerde oplossingen voor de cardiopulmonaire medische- en sportmarkt:

Cortex Metalyzer 3B: stationaire inspanningunit
Cortex Metamax 3B: mobiele inspanningsunit
Cortex MetaControl 3000: volledige ergospirometrie opstelling met PC, trolley en ECG

Apparatuur voor Inspanningstesten

Cortex is hét merk voor ademgasanalyse en inspanningstest apparatuur. Bent u op zoek naar apparatuur voor het uitvoeren:

  • Wingate testen
  • VO2max testen
  • CPET testen
  • Submax testen
  • Astrand testen
  • Lactaat testen

Vraag dan een offerte aan voor één van onze ademgasanalyse oplossingen.

Showing all 5 results

Vragen?