Diagnoptics

Diagnoptics is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de AGE-Reader, een apparaat dat op een niet-invasieve manier het risico op hart- en vaatziekten en diabetes checkt. Het product is klinisch gevalideerd, handig en makkelijk in gebruik. AGE staat voor Advanced Glycation Endproducts. AGE's spelen een grote rol in de ontwikkeling van chronische leeftijd gerelateerde ziekten zoals diabetes, nierfalen en hart- en vaatziekten. Daarnaast is het cruciaal om het cardiovasculaire risico van patiënten te beoordelen. Het opsporen van patiënten met een verhoogd risico zorgt er voor dat artsen zo vroeg mogelijk hun behandeling kunnen aanpassen.

Waarom de AGE-Reader?

De AGE-reader is een innovatief en slim product dat binnen 12 seconden kan voorspellen of de patiënt risico loopt op hart- en vaatziekten. Er zijn verschillende typen van de AGE-Reader beschikbaar, waaronder de AGE Reader mu en de The AGE Reader SU. ProCare kan u de standaard AGE-reader aanbieden en u eventueel een demo geven of een training. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen en uw vraag aan ons voorleggen.

Missie Diagnoptics

Diagnoptics is een Nederlands bedrijf dat toegewijd is aan technische ontwikkeling en innovatie in AGE's detectie. Dit doen ze door continu toegewijd te zijn op non-invasive biomedische technologieën en de ontwikkelingen hierin toe te passen. Het merk bestaat sinds 1995 en werkt nauw samen met verschillende doctoren.

Enige resultaat

Vragen?