Diers

DIERS International GmbH werd opgericht in 1996 in Wiesbaden, Duitsland. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van biomechanica en een samenwerking met toonaangevende universiteiten, wat geresulteerd heeft in meer dan 350 wetenschappelijke publicaties.

Ontwikkeling meetformules

De meetformules van DIERS werden ontwikkeld in nauwe samenwerking met Wilhelms-Universität Münster (Prof. Matthias) Het oorspronkelijke klinische doel was de ontwikkeling van een stralingsvrij wervelkolomanalysesysteem om de hoge röntgenblootstelling van scoliosepatiënten tijdens follow-ups te verminderen.

Producten

Die ontwikkeling leidde uiteindelijk tot een indrukwekkend productportfolio dat zich volledig richt op het maken van scans van verschillende lichaamsaspecten, zoals postuur, de wervelkolom, gangbeeld en voeten.

ProCare richt zich met de DIERS artikelen op twee verschillende aspecten. Namelijk de wervelkolom (de rug) en een analyse van het complete lichaam. Hiervoor zijn twee typen producten beschikbaar. De DIERS Formetric 4D, voor een statische analyse van de rug. En het DIERS 4D Motion Lab, voor een dynamische analyse van het complete lichaam. Daarnaast beschikt deze leverancier over de Pedoscan. Een handig apparaat waarmee op een snelle manier een voetanalyse kan worden gedaan. De Formetric is uit te breiden met de pedoscan en de loopband om zo een compleet 4D Motion lab te creëren.

Met de hierboven genoemde apparatuur is eerder veel onderzoek gedaan. Bekijk de lijst met wetenschappelijke artikelen hier:

DIERS Publications List (Full)

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over beide producten? Dan kunt u hieronder een keuze maken tussen beide opties. Voor een uitgebreid advies met betrekking tot plaatsing in uw praktijk neemt u contact op met onze accountmanager en Bewegingswetenschapper Sieger Meester.

Alle 2 resultaten

Vragen?