Dividat

Dividat is de naam van het Zwitsere bedrijf dat het brein is achter de Dividat Senso. De Senso is een apparaat dat is ontwikkeld voor het trainen van balans en cognitie bij senioren. Hiermee draagt het apparaat o.a. bij aan het voorkomen van vallen op latere leeftijd.

Spin-off uit Zürich

Dividat is een spin-off bedrijf uit Zürich dat evidence-based trainingsconcepten ontwikkelt. De Senso is hier een voorbeeld van. De apparatuur is niet alleen gericht op het verbeteren va mobiliteit maar kan ook ingezet worden binnen de revalidatie. De oplossingen van het bedrijf zijn geïnspireerd op recente onderzoeksartikelen. De oplossingen worden regelmatig geëvalueerd, bijvoorbeeld door middel van veldproeven.

Doelgroep

De apparatuur van dit bedrijf is met name zeer interessant voor revalidatiecentra, fysiotherapeuten die zich richten op active ageing, geriatrie en ouderenzorg. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op het product hieronder om meer informatie over de Senso te lezen, een brochure te downloaden of een offerte aan te vragen.

Enige resultaat

Vragen?