Euleria

Euleria is de toonaangevende leverancier van geavanceerde oplossingen op het gebied van fysiotherapie, revalidatie en sport. De systemen Euleria Lab en Euleria Home werken met IMU's (Inertial Measurement Units) en bieden ongeëvenaarde mogelijkheden voor het volgen, testen en verbeteren van trainingen voor patiënten en revalidanten.

Euleria's Oplossingen voor Fysiotherapie, Revalidatie en Sport

Lab: Lab is een revolutionair systeem dat zich richt op het verbeteren van bewegingscontrole en balans bij patiënten en revalidanten. Het maakt gebruik van geavanceerde IMU-technologie om nauwkeurig de bewegingen en houdingen van individuen vast te leggen en te analyseren. Door realtime feedback en gepersonaliseerde trainingsprogramma's te bieden, helpt Euleria Lab professionals in de fysiotherapie en revalidatie om hun patiënten beter te begrijpen en effectievere behandelingen te bieden.

Home: eigen regie voor de patiënt met thuis training. Met Euleria Home kunnen patiënten thuis oefeningen uitvoeren terwijl ze real-time feedback ontvangen. De fysiotherapeut of behandelend arts kan op afstand het trainingsprogramma instellen en monitoren. Handig voor de patiënt, efficiënt voor de therapeut.

IMU's voor Training en Testen

Euleria maakt gebruik van Inertial Measurement Units (IMU's), geavanceerde sensoren die de beweging en oriëntatie van het lichaam meten. Deze draagbare apparaten zijn comfortabel en gemakkelijk te gebruiken, waardoor patiënten en revalidanten vrij kunnen bewegen tijdens trainingssessies en testprocedures. Door de nauwkeurige gegevens die IMU's verzamelen, kunnen professionals hun interventies beter afstemmen op de individuele behoeften van hun cliënten.

Enige resultaat

Vragen?