Gaitrite

GAITRite is een merk uit de Verenigde Staten dat het enige draagbare loopanalyse systeem dat temporospatial parameters van een loop meet. De producten van dit merk worden wereldwijd gedistribueerd. Het product kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo wordt het loopanalyse systeem onder andere ingezet voor wetenschappelijke publicaties. Een lijst met recente onderzoeken kunt u vinden op de website van GAITRite. De onderzoeken worden weergegeven per discipline en omvatten de volgende toepassingen: geriatrie, pediatrie, Parkinson, MS en hersenverlamming.

GAITRite walkway system

De missie van GAITRite is om de belangrijkste bron te zijn voor klinische faciliteiten en onderzoek om evaluatie instrumenten te verwerven voor wetenschappelijke metingen van menselijke beweging en prestaties. Het GAITRite Walkway System is makkelijk in gebruik vanwege de draagbaarheid. Het apparaat is makkelijk mee te nemen en behoeft geen montage. Een behuizing met een enkel wiel zorgt er voor dat de apparatuur makkelijk mee te nemen is. Het systeem is CE-gecertificeerd (0499) en ISO-compliant. 

Bent u benieuwd wat het systeem voor u kan betekenen? Dan kan een van onze accountmanagers u adviseren in gebruik. Ook is het mogelijk om uw vragen over de producten van dit merk direct te stellen via onze chat. Wilt u direct een offerte van het Walkway System? Dan kunt u hieronder het product aanklikken en op de desbetreffende button klikken.

Enige resultaat

Vragen?